En forening for bevidstgørelse, helhed, bevidsthedsrevolution og empowerment

• Synes du bevidsthed er super spændende … måske det mest spændende der overhovedet findes?
• Bliver du motiveret af tanken om at hjælpe andre?
• Kunne du godt tænke dig at blive en del af et fælleskab med fokus på bevidsthedsudvikling?

Så er denne forening sikkert lige noget for dig!

Vi, Birgitte og Søren, vil gerne gøre noget positivt og konstruktivt her i verden. At gøre noget, vi selv synes er godt, er en drivkraft for os, det motiverer os.

Det er derfor vil vi gerne stifte en non-profit forening, hvis overordnede formål det skal være at hjælpe mennesker tilbage til helhed via større og “højere” bevidsthed.

Vi har alle adgang til alt det dejlige – vi skal bare lære hvordan …

Højere bevidsthed er nyttigt. Det kan ikke bare hjælpe os mennesker ikke bare tilbage til helhed, men også tilbage til autenticitet, glæde/lykke, kærlighed, frihed (inkl. frihed fra frygt), harmoni, energi/lys, kreativitet, leg, humor, indsigt, klarhed, sundhed, empowerment (styrkelse) og indre ro.

Plus: Højere bevidsthed er bare effektivt; langt mere effektivt end lavere bevidsthed.

Ja, det lyder som mange meget store ting, men de ting er tilgængelige for os alle sammen – igennem vores bevidsthed og med brug af vores vilje.

Fordi det er så grundlæggende og påvirker ALT i vores liv, så er vores bevidsthed og vilje det mest kraftfulde, vi mennesker har. Vi skal bare lære at bruge vores vilje og bevidsthed på en god, konstruktiv måde.

Formålet med en non-profit forening for helhed via større og “højere” bevidsthed

 

Formål: At skabe et fællesskab omkring interessen i, hvordan man gør højere bevidsthed praktisk og skaber sig et bedre liv. Det handler om bevidstgørelse og personlig ’empowerment’ (styrkelse) af så mange mennesker som muligt så nemt og hurtigt som muligt.

 

Til det formål er det hensigten at gøre Birgitte Costes og Søren Lauritzens (samt andre relevante menneskers offentligt tilgængelige) viden om, indsigt i, og værktøjer tilgængelige for så mange mennesker som muligt, fordi de ting kan bruges til at skabe BÅDE højere livskvalitet for den enkelte OG en bedre verden for os alle.

Foreningens aktiviteter

Målet er udbredelse af viden og værktøjer samt fællesskab med ligesindede, så det forventer vi kan blive i form af bl.a.: møder, foredrag, workshops og diverse faglig træning.

På lidt længere sigt vil vi gerne opnå, at medlemmerne kan optræne hinanden, nye medlemmer og andre, de måtte kende, med den viden og de værktøjer, som vi kan tilbyde.

På sigt vil der blive oprettet et online-forum, som alle foreningens medlemmer samt også deltagerne på vores uddannelser kan bruge.

Som udgangspunkt skal det alt sammen være gratis. Men med tiden vil vi gerne invitere eksterne workshopholdere, som vi alle kan være fælles om at betale for.

Tre små glimt af indsigt (som er større og dybere end man skulle tro)

Vores mangeårige forskning i bevidsthed har blandt andet lært os disse tre ting:

• Øget / mere / større / højere bevidsthed er efter alt dømme den mest direkte vej til et højere livskvalitet for den enkelte, men også til et bedre fungerende samfund og til en bedre fungerende verden.

• Det højeste bedste for den enkelte er præcis det samme som det højeste bedste for verden. Det ene fører direkte til det andet.

• Vi mennesker kan med stor fordel vælge det overordnede formål for os selv, at vi vil have a) en vedvarende god livsoplevelse (med helhed, kærlighed, glæde, mening, indre ro, osv.) og b) et godt liv i praksis (familieliv, kærlighedsliv, arbejdsliv, fritidsliv, osv.). Det formål fører til vores højeste bedste, hvilket igen fører til det højeste bedste for alle andre samt verden. Hvilket vil sige, at præcis det formål er verdens mest effektive ledestjerne.

De tre indsigter gør tingene meget, meget nemme:

Hver enkelt af os skal bare fokusere på det højeste bedste for os selv, så kommer vi helt automatisk til at være og gøre det højeste bedste for alle andre, og for verden.

Vi, Birgitte Coste og Søren Lauritzen, føler at det vil give os en god livsoplevelse og et godt liv i praksis at stifte sådan en forening, der helt gratis udbreder vores viden og metoder til så mange mennesker som muligt.

(Og ja, det føler vi også selv om vi faktisk lever af bruge den viden og de metoder til at hjælpe andre samt af at undervise andre i at gøre det samme – vi tilbyder bevidsthedsguidning samt kurser og uddannelser mod betaling).

Den nærmere baggrund for foreningen

Vi har brugt mange år på at udforske bevidsthed, ikke mindst naturligvis “højere” (udvidet, større) bevidsthed – ikke bare af nysgerrighed, men med et meget specifikt formål:

Vi ville lære at bygge bro fra højere bevidsthed til dagligdagen i praksis.

Højere bevidsthed har så mange gaver til os, det er så super nyttigt på alle måder, men det kan også være gevaldigt svært at omsætte til noget, vi kan bruge til hverdag.

Det var den udfordring, vi tog op: Vi ville være brobyggere. Det tog mange år, men nu er vi blevet præcis det, og nu vil vi gerne udbrede alle de ting, vi har lært til så mange mennesker som muligt. Derfor denne forening.

Og ja, det skal være en non-profit forening. Ligesom alle andre skal vi betale husleje og have brød på bordet, men vi er ikke drevet af profit. Det holder man typisk op med, når man forstår de større sammenhænge. At udbrede vores viden til så mange som muligt giver simpelt hen mening for os og vil give os en god livsoplevelse.

Styring af foreningen

Her i Danmark har vi foreningsfrihed, hvilket vil sige, at alle kan lave en forening på præcis den måde, de vil.

Da denne forening har det specifikke formål at udbrede vores (Birgitte Costes og Søren Lauritzens) viden og metoder, så finder vi det helt naturligt, at vi selv står for foreningens ledelse.

Vi vil rigtig gerne have andre ildsjæle med, og derfor har vi tænkt, at indflydelse følger indsats. Jo større en indsats man yder i foreningen, desto mere er man med til at definere, hvad foreningen skal gøre.

Foreningens økonomi

Foreningen skal være almennyttig, dvs. til glæde for så mange mennesker som muligt. I første omgang arbejder vi selv gratis, og håber at vi kan få andre med, som også gerne vil yde en indsats uden betaling – i bedste danske foreningsånd.

Hvis og når foreningen bliver en succes, så ser vi positivt på den mulighed, det er, at ansætte en eller flere lønnede medarbejdere, evt. bare på deltid. Men at foreningen skal være non-profit, det ligger fast.

Vil DU være med til at udbrede højere bevidsthed?

Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan tage en god, hyggelig snak om hvordan vi sammen kan hjælpe så mange mennesker som muligt til at få glæde af den viden, som højere bevidsthed tilbyder.
 

Information om Et Bevidst Liv

Portræt af Birgitte Coste og Søren Lauritzen fra Et Bevidst Liv.

Om Birgitte Coste og Søren Lauritzen.

FAQ (Ofte stillede spørgsmål) til Birgitte og Søren, Et Bevidst Liv.

FAQ (ofte stillede spørgsmål)

Gå til Forsiden

Scroll to Top