Ønsker du mere klarhed, indre ro og balance?
Så er større og mere udvidet bevidsthed vejen frem.
Prøv noget spændende og effektivt – prøv bevidsthedsguidning

Vejen til et bedre liv. Et Bevidst Liv. Sti i en skov.

Hvor vil jeg hen? Hvem er jeg egentlig? Hvad stiller jeg op med det her problem? Og hvad er meningen med alting? Spørgsmålene kan være mange og svarene kan være svære at finde.

Savner du retning i livet, indsigt i dig selv, eller har du nogle specifikke udfordringer (job, karriere, partner, børn, familie, venner, økonomi etc.), du ikke helt ved, hvordan du skal håndtere, så har du nu en unik mulighed for at opnå mere klarhed på en ny, spændende og effektiv måde, du garanteret ikke har prøvet før.

Birgitte

Måske har du prøvet coaching. Måske har du været til psykolog. Men bevidsthedsguidning kan noget helt andet.

Mit navn er Birgitte Coste, jeg er antropolog og bl.a. uddannet coach hos KEA. Sammen med min bror, Søren Lauritzen, har vi skabt en ny disciplin inden for personlig og spirituel udviking, bevidsthedsguidning (mere om det om lidt).

Hvor lang tid tager det?

Sessionerne varer typisk omkring to timer. Nogle gange lidt mere. Sjældent mindre (hvis ønsket er en time til halvanden, kan det naturligvis også lade sig gøre).

Mit udgangspunkt er, at det er dit behov, der dikterer længden på en session, ikke uret. Når du har opnået klarhed, lethed eller ‘mæthed’ er sessionen slut. Ganske enkelt!

Hvad koster det pr. session?

Jeg tilbyder bevidsthedsguidning til 1.200 kr. pr session.

Hvor foregår sessionerne?

De kan foregå flere steder og på flere måder. De kan foregå hos mig i København Nordvest, eller hjemme hos dig såfremt du også bor i københavnsområdet. Bor du længere væk, kan de også foregå via Skype eller telefon.

Hvordan arbejder jeg?

Som Bevidsthedsguide arbejder jeg dybt og bredt. Jeg arbejder tværfagligt og helhedsorienteret med hele dig og anvender alverdens værktøjer fra mange forskellige discipliner bl.a. coaching, psykologi, terapi, krops- og energiarbejde, healing, kinesiologi, mentoring og guidning. Jeg arbejder med den menneskelige bevidsthed med alt hvad den indeholder af mindset, tanker, følelser, energi, krop, intuition etc. Mit vigtigste værktøj er imidlertid min egen bevidsthed, herunder min indføling og intuition.

Jeg er interesseret i at hjælpe mennesker med at komme til at fungere optimalt. Fx kan vi måske være superdygtige til at ræsonnere eller analysere (det er vi typisk meget stærke i her i vesten), men hvis vi ikke kan mærke vores intuition, hvad der virkelig er ‘rigtigt’ for os, så vil resultatet af vores valg i bedste fald ikke være tilfredsstillende nok og i værste fald måske gøre os dysfunktionelle, stressede eller syge. I sådan et tilfælde vil mit fokus være på at hjælpe dig ‘hjem’, hjem hvor du kan ‘mærke’ dig selv, tage de rigtige beslutninger, og gøre de ting der er rigtige for dig..

Selv om de fleste ofte kommer for at få løst meget konkrete problemstillinger og udfordringer er mit mål på den lange bane at hjælpe dig med at øge din bevidsthed, så du kan komme til at leve et liv, der passer perfekt til lige præcis dig.

  • Det er et liv, hvor du helt bevidst har valgt, hvordan du vil leve.
  • Det er et liv, hvor du i så vid udstrækning som overhovedet muligt, gør det du er – er autentisk.

Lever du med andre ord på en måde som er ‘rigtig’ og ‘tro’ mod dig selv, skaber du helt automatisk et liv med meningsfuldhed, glæde og kærlighed.

Kunne du tænke dig at prøve noget, som er lidt anderledes, men effektivt, så kan du kontakte mig her.

Mange kærlige hilsner

Birgitte

Vores andre tilbud

Personlig udvikling uddannelse. Tværfaglig, helhedsorienteret og personlig bevidsthedsuddannelse hos Et Bevidst Liv med Søren Lauritzen og Birgitte Coste
Bevidsthedsuddannelse: Helhedsorienteret, tværfaglig og super personlig
Personlig udvikling kursus i København med Birgitte Coste og Søren Lauritzen
Spændende heldagskursus: Lev mere i højere bevidsthed og skab et bedre liv
Sæt turbo på din personlige udvikling. Enetimer med Birgitte Coste og Søren Lauritzen.
Individuelt mini-forløb med to bevidsthedsguider: Sæt TURBO på din personlige udvikling med bevidsthedsguidning

Gå til Forsiden

Scroll to Top