Ønsker du mere bevidsthed, klarhed og balance?
Prøv en anden type coaching, bevidsthedscoaching!

Vejen til et bedre liv. Et Bevidst Liv. Sti i en skov.

Hvor vil jeg hen? Hvem er jeg egentlig? Hvad stiller jeg op med det her problem? Og hvad er meningen med alting? Spørgsmålene kan være mange og svarene kan være svære at finde.

Savner du retning i livet, indsigt i dig selv, eller har du nogle specifikke udfordringer (job, karriere, partner, børn, familie, venner, økonomi etc.), du ikke helt ved, hvordan du skal håndtere, så har du nu en unik mulighed for at opnå mere klarhed … helt gratis.

Birgitte

Mit navn er Birgitte Coste, jeg er antropolog og uddannet coach hos KEA, og lige nu har jeg et fantastisk tilbud:

Lige nu kan du få:

Den første gang til kun 200 kr.

Plus

2 gang efterfølgende coaching til 500 kr. (fuld pris: 750 kr.)

Hvor lang tid tager det?

Sessionerne varer typisk omkring to timer. Nogle gange lidt mere. Sjældent mindre (hvis ønsket er en time til halvanden, kan det naturligvis også lade sig gøre).

Mit udgangspunkt er, at det er dit behov, der dikterer længden på en session, ikke uret. Når du har opnået klarhed, lethed eller ‘mæthed’ er sessionen slut. Ganske enkelt!

Hvor foregår coachingsessionerne?

De kan foregå flere steder og på flere måder. De kan foregå hos mig i København Nordvest, eller hjemme hos dig såfremt du også bor i københavnsområdet. Bor du længere væk, kan de også foregå via Skype eller telefon.

Hvordan arbejder jeg?

Som coach arbejder jeg typisk bredere og dybere end de fleste. Jeg arbejder med den menneskelige bevidsthed med alt hvad den indeholder af mindset, tanker, følelser, krop, intuition etc. Jeg er derfor mere bevidsthedsguide end traditionel coach.

Jeg er interesseret i at hjælpe mennesker med at komme til at fungere optimalt. Fx kan vi måske være superdygtige til at ræsonnere eller analysere (det er vi typisk meget stærke i her i vesten), men hvis vi ikke kan mærke vores intuition, hvad der virkelig er ‘rigtigt’ for os, så vil resultatet af vores valg i bedste fald ikke være tilfredsstillende nok og i værste fald måske gøre os dysfunktionelle, stressede eller syge. I sådan et tilfælde vil mit fokus være på at hjælpe dig ‘hjem’, hjem hvor du kan ‘mærke’ dig selv, tage de rigtige beslutninger, og gøre de ting der er rigtige for dig..

Selv om de fleste ofte kommer for at få løst meget konkrete problemstillinger og udfordringer er mit mål på den lange bane at hjælpe dig med at øge din bevidsthed, så du kan komme til at leve et liv, der passer perfekt til lige præcis dig.

  • Det er et liv, hvor du helt bevidst har valgt, hvordan du vil leve.
  • Det er et liv, hvor du i så vid udstrækning som overhovedet muligt, gør det du er.

Lever du med andre ord på en måde som er ‘rigtig’ og ‘tro’ mod dig selv, skaber du helt automatisk et liv med meningsfuldhed, glæde og kærlighed.

Kunne du tænke dig at prøve helt uforpligtende og gratis, så kan du kontakte mig her.

Mange venlige hilsner

Birgitte

Scroll to Top