Vi har en gave til dig … den er i dragens mund (nyhedsbrev #1)

Skrevet af Birgitte

Hvis jeg siger drage, tænker du sikkert farligt ildspyende væsen, ikke? Men hvad hvis det ikke ‘kun’ var sådan. Hvad hvis en drage er mere end blot, hvad vi umiddelbart ser på overfladen? Hvad hvis den har en gave i munden bag al ilden? En gave til dig?

For det har den nemlig. 😉

Læs mere om det lidt længere nede, for nu vil vi lige benytte lejligheden til at byde dig …

Hjerteligt velkommen til vores allerførste nyhedsbrev her på Et Bevidst Liv. Vi er så super glade for, at du har valgt at abonnere på det, og vi glæder os til fremadrettet at give dig inspiration, indsigter, særlige tilbud og meget mere.

En udfordring er som en drage med en gave i munden

En drage med en gave i munden. Citat omkring udfordringer.

I marts skyllede Coronaen ind over landet. Som langt de fleste andre, har vi her i Et Bevidst Liv også været berørt af den og af den efterfølgende nedlukning af samfundet. Al aktivitet udadtil i Et Bevidst Liv blev indstillet. Aftaler aflyst og udsat på ubestemt tid.

Mange, og det gælder måske også dig, har i denne tid været udfordret på forskellig vis og måske oplevet f.eks. stress, frygt og ensomhed. Mange har været tvunget til en ny hverdag med færre mennesker end før og med større grad af ‘selv-selskab’. Dette har været udfordrende for en del, men for flere i vores netværk har det også været en uventet gave.

Midt i orkanens øje så de en mulighed for at se indad og gøre status. Til at gå ned i tempo og komme sig selv nærmere.

De har valgt, at denne udfordring skulle skabe lys, refleksion og vækst. Det vælger vi også! Vi har bl.a. brugt noget at tiden på at forberede vores kommende bevidsthedsuddannelse, som vi glæder os til at fortælle mere om i et senere nyhedsbrev.

Men lige nu hvor vi stille og roligt er i gang med at åbne op igen, har vi i den forbindelse besluttet, at der også skal komme noget godt og dejligt ud af Coronaen for lige præcis dig, som læser dette nyhedsbrev.

Derfor har vi en lille gave til dig

En lille gave, gratis coaching. Et Bevidst Liv

Vi har noget både:

  • til dig, som endnu ikke har prøvet bevidsthedscoaching, men godt kunne tænke sig det (læs mere om bevidsthedscoaching her)
  • til dig, som allerede er i et bevidsthedscoaching-forløb
  • og til dig, som leger forsøgskanin med os

Til dig, som endnu ikke har prøvet bevidsthedscoaching, tilbyder Birgitte to gange gratis sessioner bevidsthedscoaching

Bevidsthedscoaching minder om almindelig coaching, men er typisk bredere og dybere. Det endelige mål er altid ganske enkelt: det handler om at skabe sig en god livsoplevelse og et godt liv i praksis!

Vejen dertil er dog ofte forskellig fra person til person, men går typisk via bevidstgørelse, afklaring og indsigt. Det kan f.eks. handle om, hvordan du skaber retning for dig selv, kommer videre med dine udfordringer og opdager, hvad der virkelig er relevant og giver mening for dig!

Lyder dette som noget, du kunne tænke dig at prøve, så er du velkommen til at kontakte Birgitte.

Eller måske har du en god ven/veninde, en sød kollega eller måske et kært familiemedlem, hvor du tænker, det er da lige noget for ham eller hende, så send endelig budskabet videre f.eks. ved at videresende dette nyhedsbrev.

Birgitte holder til i København NV og kan kontaktes pr. mail på etbevidstliv@gmail.com eller pr. sms/telefon på 71 78 06 36. Læs mere om bevidsthedscoaching her).

Til dig, som allerede er i et bevidsthedscoaching-forløb hos Birgitte, har vi en lille gave

Henimod slutningen af året vil du få tilsendt lille, meget personlig ting, lavet særligt til dig.

Til dig, som er forsøgskanin, har vi også en lille gave

Henimod slutningen af året vil du som tak for at lege med os modtage en lille ting.

Mange tak, fordi du læste med

Som allerede nævnt er dette vores første nyhedsbrev. Vi kommer ikke til at sende ud regelmæssigt, kun når vi synes, vi har noget vigtigt på hjerte.

Har du forslag eller feedback eller andet, er du altid meget velkommen til at skrive til os på etbevidstliv@gmail.com.

Så er der kun tilbage at ønske dig og dine kære fortsat rigtig god sommer. 😊

Mange kærlige hilsner
Søren og Birgitte

 

 

Tanker, forslag og feedback?
Svar blot på dette nyhedsbrev eller skriv til os på: info@etbevidstliv.dk

Kender du nogen, der også ville have glæde af dette nyhedsbrev?
Så send det gerne videre til dem. Hvis vi kan skabe glæde og værdi hos andre, er det jo dejligt. I kan evt. tilføje, at man kan melde sig til nyhedsbrevet i højre kolonne på en hvilken som helst side på www.etbevidstliv.dk.

Vil du læse flere nyhedsbreve?
Så hop hen til vores nyhedsbrevsarkiv, hvor du vil kunne finde alle vores nyhedsbreve.

 

Scroll to Top