Bliv Bevidsthedsguide – Danmarks måske mest individuelle og kraftfulde ‘alternative’ uddannelse (nyhedsbrev #3)

– af Søren Lauritzen og Birgitte Coste

Ved du, hvad du gerne vil?

Der er så mange muligheder; så mange krav og forventninger – og så mange distraktioner i vores liv. Det er meget naturlig og logisk, at de fleste af os ikke rigtig ved, hvad vi vil.

Men måske ved vi én ting, nemlig at vi gerne vil have et godt liv. Altså både en god livsoplevelse og et godt liv i praksis (familieliv, kærlighedsliv, sexliv, arbejdsliv, osv.).

Måske ved vi endda, at det er super tilfredsstillende ikke bare at hjælpe os selv med at få de ting, men også at hjælpe andre med det.

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så er det, som vi skriver om i dette nyhedsbrev – og vores særlige tilbud til dig (som du kan læse om lidt længere nede) – måske ekstra relevant.

Vil du gerne løfte, hele og udvide din bevidsthed og bruge dette til at skabe dig et godt liv i praksis (samt hjælpe andre til det samme)?

… Så er denne oplevelsesbaserede, transpersonlige bevidsthedsuddannelse nok lige noget for dig!

Ja, bevidsthedsuddannelsen er i høj grad oplevelsesorienteret. Det betyder ikke, at der ikke er teori og læsestof, det er der, men det din oplevelse af dig selv og livet, som har det primære fokus.

Via oplevelse vil du lære, hvor vanvittigt kraftfuld din bevidsthed er, og hvordan du kan bruge den bevidst og hensigtsmæssigt til at skabe dig nøjagtigt den livsoplevelse og det liv i praksis, som du ønsker dig … allerede mens du går på uddannelsen.

Uddannelsen er også meget orienteret mod ‘det transpersonlige’. Dvs. de bevidsthedstilstande, som ligger ud over vores daglige, lavpraktiske væren-i-verden – også kaldet ego-prægede tilstande.

Fordelen ved at arbejde med det transpersonlige, er at man får adgang til vise og kraftfulde dele af en selv, som man normalt ikke har adgang til. Dette er både udbytterigt, healende og særdeles spændende.

Du bliver Bevidsthedsguide! Og hvad er det så?

Som Bevidsthedsguide bliver du ekspert i den mest kraftfulde ting der findes, nemlig bevidsthed. Som Bevidsthedsguide er du både sparringspartner, coach, terapeut, healer og mere til. Men først og fremmest er du en guide – et menneske, som har gået vejen selv og lavet sin egen bevidsthedsrevolution, og som derefter hjælper andre.

Hjælper andre med hvad?

Med at løse enhver form for problem eller udfordring, med at skære igennem al ‘støjen’ og ind til det vigtige, og, helt overordnet set: med at skabe en god livsoplevelse og et godt liv i praksis. Ganske som du selv har gjort, allerede i løbet af din uddannelse. Det handler i høj grad om personlig (og spirituel) udvikling, men også om livsdesign (at du designer og udlever dit liv præcis, som det er rigtigt for dig).

Uddannelsen til Bevidsthedsguide tager tre år – det er faktisk super-hurtigt, i forhold til:
a) alt det, du vil komme igennem – særligt oplevelsesmæssigt og praktisk, men også teoretisk
b) hvor stor en forskel det vil gøre for dig og din oplevelse af dig selv og livet
c) og hvor fantastisk du bliver til at arbejde med andre mennesker

Når du er færdig med Bevidsthedsguide-uddannelsen, kan det jo være, at du måske har fået smag for det at undervise og lyst til selv at undervise nye Bevidsthedsguider. Skulle det være tilfældet, så har vi en overbygning til Bevidsthedslærer, som tager et år.

Struktur og forløb på Bevidsthedsuddannelsen hos et Et Bevidst Liv med Søren Lauritzen og Birgitte Coste. En alternativ uddannelse i højere bevidsthed.

En særlig gave til dig

Prisen pr. år på bevidsthedsguide-uddannelsen er 42.000 kr. (og der er ingen ‘skjulte’ udgifter til supervision, egenterapi, bøger eller andet). Uddannelsesstart er i januar 2022, og her er så vores gave til dig:

Som læser af vores nyhedsbrev er du den eneste, der får tilbudt en rabat, nemlig hele 6.000 kr., eller mere præcist 2.000 kr. pr. år. Læsere af vores nyhedsbrev er altså de eneste, der får tilbudt uddannelsen til 40.000 kr. pr. år.

Du kan læse mere om uddannelsen her (oversigtssiden)
og her (uddybende version), og endelig kan du, hvis du har lyst, tjekke vores side med spørgsmål og svar (FAQ).

Bevidsthedsguide-uddannelsen er i høj grad individfokuseret, og derfor har vi kun små hold på maks. 12 personer.

Kom til info-møde kl. 18 den 3. november 2021

Har vores uddannelse vækket din nysgerrighed og interesse, så skynd dig at melde dig til vores info-møde den 3. november 2021, kl. 18.00-20.00. Her vil du få masser af information om uddannelsen, og derudover vil du også få en oplevelsesmæssig forsmag på, hvordan vi arbejder. Det er helt uforpligtende og garanteret også rigtig hyggeligt.

Mødet finder i København NV på adressen:

Rytterbakken 2, 3.
2400 København NV.

N.B.: Google Maps har desværre ofte svært ved at finde adressen. Rytterbakken er en lille tværvej (hvor der ikke kan køre biler) mellem Møntmestervej og Rentemestervej. Så hvis du f.eks. søger efter Møntmestervej, burde du også kunne se Rytterbakken.

Hvis du vil melde dig til info-mødet eller blot vil høre mere om uddannelsen, så tøv ikke med at kontakte os – enten via email eller telefon/SMS:

S.U. senest: Tirsdag den 2. november 2021.

Vi glæder os til at se dig. 😊

Mange kærlige hilsner
Birgitte Coste og Søren Lauritzen
www.etbevidstliv.dk

 

 

Tanker, forslag og feedback?
Svar blot på dette nyhedsbrev eller skriv til os på: info@etbevidstliv.dk

Kender du nogen, der også ville have glæde af dette nyhedsbrev?
Så send det gerne videre til dem. Hvis vi kan skabe glæde og værdi hos andre, er det jo dejligt. I kan evt. tilføje, at man kan melde sig til nyhedsbrevet i højre kolonne på en hvilken som helst side på www.etbevidstliv.dk.

Vil du læse flere nyhedsbreve?
Så hop hen til vores nyhedsbrevsarkiv, hvor du vil kunne finde alle vores nyhedsbreve.

Vil du læse mere om uddannelsen?
• Hovedsiden for uddannelse: Bevidsthedsuddannelse – Vejen til et godt liv

Hvad er en Bevidsthedsguide? (for dig, som vil have den korte version)
Hvad er en Bevidsthedsguide? (for dig, som vil have en uddybende beskrivelse)

Uddannelsen til Bevidsthedslærer (hvad går den ud på, og er den mon noget for dig?)

Bevidsthedsrevolution (hvad er det, og hvorfor er det vigtigt?)

 

Scroll to Top