Kurser, foredrag, workshops og dialogaftner i personlig udvikling
– Når du gerne vil beriges med større indsigt og klarhed … og samtidig have det sjovt

Søren og Birgitte

Er du på udkig efter spændende og interessante events med fokus på personlig udvikling, eller er du bare nysgerrig for at se, hvad vi tilbyder af begivenheder inden for bevidsthed og selvudvikling? Uanset dit formål, er du hjerteligt velkommen til at se dig lidt omkring her.

Vi afholder jævnligt aktiviteter såsom foredrag, workshops, dialogaftner og kurser. Nogle af disse arrangementer er gratis, andre tager vi betaling for. Nogle events afholder vi selv, andre laver vi i samarbejde med andre, fx aftenskoler, messe- og festivalarrangører.

Alt hvad du finder her, støtter op om at løfte, udvide og hele folks bevidsthed, så de kan skabe sig det liv, de allerhelst vil have.

Vi håber, du finder noget, du kunne tænke dig at deltage i. Det ville glæde os at se dig. 🙂


Kommende foredrag, workshops, dialogaftner og kurser i personlig udvikling

Her finder du en oversigt over vores kommende begivenheder. Hvis du klikker på en begivenhed, bliver du ført længere ned på siden til en beskrivelse af den pågældende begivenhed.

Her er en oversigt over afholdte begivenheder.

2022

2021

2020

2019


Afholdte foredrag, workshops, dialogaftner og kurser i selvudvikling / personlig udvikling

Her er en oversigt over afholdte begivenheder.

Workshop på Holistisk sommerfestival

* Er afholdt *

Byg bro til sjælens bevidsthed og skab det gode liv

Byg bro til sjælens bevidsthed og skab det gode liv. En workshop med Et Bevidst Liv.

 • – 2. juli 2022, fra kl. 9.00-12.15 + 15.00-17.00
  – Sted: Evensølundvej 5, 4720 Præstø (Bosei.dk)
  – Læs mere om Holistisk sommerfestival her og tilmeld dig festivallen her

Har vi en sjæl? Selvfølgelig! Men lever vi via den?

Når vi oplever vores sjæl, og lytter til den, føles det fantastisk. Vores livsoplevelse højnes og vores dagligdag fungerer meget bedre.

Tænk, hvis du havde en bro, hvor du kunne gå fra din daglige (lille) bevidsthed til en højere (større) sjæle-bevidsthed kendetegnet ved glæde, helhed, kærlighed, meningsfuldhed, indre ro og visdom.

Denne workshop er oplevelses-orienteret – et af formålene er, at du oplever din sjæls bevidsthed. I denne højere bevidsthed kan du via et større perspektiv afklare problemer, finde løsninger og få indsigter. Her får du ikke alene værktøjer og overblik, men også helt personlige indsigter og/eller løsninger med hjem til dagligdagen.


Gratis bevidsthedsaften

* Er afholdt *
Gratis Bevidsthedsaften: Skab Bevidsthedsrevolution og lev mere autentisk. Få en smagsprøve på, hvad en Bevidsthedsguide kan! Billede af mand, der springer ud fra klippe.

Skab bevidsthedsrevolution og lev mere autentisk

– Få en smagsprøve på, hvad en Bevidsthedsguide kan!

Gratis bevidsthedsaften i København den:
– 13. april 2022 kl. 18.00-21.00

Fornemmer du et ikke-udlevet potentiale? Savner du at leve mere autentisk, men ved ikke lige hvordan du skulle gøre det? Synes det som om, at livet bør have mere at byde på, du ved bare ikke helt hvad? Oplever du, at du på en eller anden måde sidder fast?

Så er det sandsynligt, at du vil have gavn af bevidsthedsudvidelse, også kaldet Bevidsthedsrevolution!

Når vi oplever, at vi sidder fast og har ubehagelige oplevelser af os selv og verden, skyldes det typisk en for begrænset bevidsthed. Når bevidstheden er for ‘lille’ eller snæver, bliver vores livsoplevelse ubehagelig i større eller mindre grad. Så enkelt kan det faktisk siges.

Hvis man vil have en god livsoplevelse og et godt liv i praksis, så er vejen bevidsthedsudvidelse.

Bevidsthedsguider er eksperter i bevidsthed og arbejder med at guide folk til større livskvalitet – typisk ved at at løfte, udvide og hele bevidsthed, ofte via en Bevidsthedsrevolution. Bevidsthedsrevolution lyder voldsomt, men er i virkeligheden blot en åbning og udvidelse af bevidsthed. Bevidsthedsrevolution kan ske i et kvantespring, men foretages typisk som små omvæltninger og forandringer i bevidsthed, som gradvist forbedrer livsoplevelsen, og gør den gode oplevelse mere permanent.

På denne aften vil du få indsigt Bevidsthedsrevolution, som er det, man arbejder med som Bevidsthedsguide. Formålet med denne aften er, at du selv får en oplevelsesmæssig smagsprøve på, hvad en bevidsthedsrevolution er, og hvorfor det er så enormt kraftfuldt. Det langsigtede formål med at være Bevidsthedsguide er, at man via masser af små og store bevidsthedsrevolutioner hjælper sig selv og andre til at skabe sig det mest autentiske og optimale liv i praksis.

Så er du fascineret af bevidsthed, kunne måske endda forestille dig at arbejde med det på en super effektiv og ny hidtil uset måde, så meld dig til en bevidsthedsaften. Det kan være potentielt livsændrende.

Går du med overvejelser om tage en uddannelse, så får du her en unik mulighed for at ‘smage’ på vores tværfaglige bevidsthedsuddannelse, som bl.a. inkluderer færdigheder inden for coaching, psykologi, terapi, krops- og energiarbejde, healing, kinesiologi, Enneagrammet, transpersonlig og psykedelisk forskning, undervisning, mentoring og guidning. Uddannelsen er for dig, der ønsker at hjælpe dig selv og andre til at leve et autentisk, glædesrigt og meningsfuldt liv.

Uanset hvad, så kig forbi. Det kan kun blive rigtig hyggeligt!

Hvad er en bevidsthedsaften?

Vi afholder jævnligt åbne, gratis bevidsthedsaftner. En bevidsthedsaften består af et møde mellem nysgerrige og åbentsindede mennesker, som har lyst til at lære, opleve og prøve ting af i en rummelig, legende og kærlig atmosfære. Fokus på disse aftner er altid at på løfte, udvide og hele bevidsthed, så du som deltager ser dig selv og livet klarere, føler dig mere hel og ‘hjemme’ i dig selv og dermed også bliver bedre i stand til at skabe dig det liv, du virkelig ønsker.

Helt konkret vil aftenen typisk bestå af en synergetisk ping-pong mellem teori (vi forklarer sammenhænge på et højere niveau) og praksis (det, som konkret optager dig pt.). Vi anvender værktøjer fra mange forskellige traditioner (psykologi, spiritualitet, kinesiologi, krops- og energiarbejde, Enneagrammet etc.). Vi har ingen metodepræferencer, kun målpræferencer – det skal VIRKE – for dig i din situation.

Hvad så bagefter en sådan bevidsthedsaften? Kan jeg få mere af det samme?

Da en sådan bevidsthedsaften skaber et helt særligt spændende, kærligt og rummeligt forum for personlig udvikling, vil nogle have lyst til at ses igen under lignende forhold. Det er der også mulighed for. Du kan enten deltage i flere Bevidsthedsaftner, eller du kan deltage i vores uddannelse til Bevidsthedsguide, som du kan læse mere om her.

Bevidsthedsaftner (og uddannelse) foregår på adressen:

Rytterbakken 2, 3.
2400 København NV
(NB: Google Maps har svært ved at finde adressen. Rytterbakken er en lille tværvej mellem Rentemestervej og Møntmestervej. Husk at skrive “2400” efter vejnavnet i Google Maps. Det plejer at hjælpe.)

Tilmelding sker ved at kontakte os her.

Vel mødt. Vi glæder os til at se dig!


Workshop på Krop-sind-ånd helsemessen

* Er afholdt *

Et liv i højere bevidsthed – en praktisk opskrift på det gode liv

Workshop Krop-Sind-Ånd Helsemesse: Et liv i højere bevidsthed - en praktisk opskrift på det gode liv. Billede af ahornblade.
– 9. april 2022, fra kl. 15.00-16.45
– Sted: Brøndbyhallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby – lokale: Preben Elkjær
– Læs mere om helsemessen her
(bemærk, at denne side opdateres hele tiden).

Tænk, hvis der fandtes en nem opskrift på det gode liv. Det gør der heldigvis. Opskriften går bl.a. ud på at lære at bevæge dig fra din daglige (lille) bevidsthed til en højere (større) sjæle-bevidsthed kendetegnet ved glæde, helhed, kærlighed, meningsfuldhed, indre ro og visdom. Når du lever et liv med højere bevidsthed, vil din livsoplevelse være stabilt god og din dagligdag fungere meget bedre.

Dette minikursus er oplevelses-orienteret – et af formålene er, at du oplever en højere bevidsthed, hvor du via et større perspektiv kan afklare problemer, finde løsninger og få indsigter.

Her får du ikke alene værktøjer og overblik, men også helt personlige indsigter og/eller løsninger med hjem til dagligdagen.

Vi håber på at se dig. 🙂


Gratis bevidsthedsaften

* Er afholdt *
Gratis Bevidsthedsaften: Vær Bevidsthedsguide for en aften. Billede af paraglider i solnedgang.

Vær Bevidsthedsguide for en aften

Få en smagsprøve på en bevidsthedsrevolution

Gratis bevidsthedsaften i København den:
– 30. marts 2022 kl. 18.00-21.00

Fornemmer du et ikke-udlevede potentiale? Synes det som om, at livet bør have mere at byde på? Er det som om, der mangler et eller andet, du ved bare ikke helt hvad – som om, at du på en eller anden måde sidder fast?

Så er det sandsynligt, at du vil have gavn af bevidsthedsudvidelse, også kaldet Bevidsthedsrevolution!

Når vi oplever, at vi sidder fast og har ubehagelige oplevelser af os selv og verden, skyldes det typisk en for begrænset bevidsthed. Når bevidstheden er for ‘lille’ eller snæver, bliver vores livsoplevelse ubehagelig i større eller mindre grad. Så enkelt kan det faktisk siges.

Hvis man vil have en god livsoplevelse og et godt liv i praksis, så er vejen bevidsthedsudvidelse.

Bevidsthedsguider er eksperter i bevidsthed og arbejder med at guide folk til større livskvalitet – typisk ved at at løfte, udvide og hele bevidsthed, måske endda via en Bevidsthedsrevolution. Bevidsthedsrevolution lyder voldsomt, men er i virkeligheden blot en åbning og udvidelse af bevidsthed. Bevidsthedsrevolution kan ske i et kvantespring, men foretages typisk som små omvæltninger og forandringer i bevidsthed, som gradvist forbedrer livsoplevelsen, og gør den gode oplevelse mere permanent.

På denne aften vil du få indsigt Bevidsthedsrevolution, som er det, man arbejder med som Bevidsthedsguide. I trygge omgivelser vil du selv komme på en lille indre rejse, og du vil prøve selv at være guide for en anden.

Så er du fascineret af bevidsthed og nysgerrig på indre rejser, så meld dig til en bevidsthedsaften. Det kan være potentielt livsændrende.

Måske går du endda med overvejelser om tage en uddannelse. I så fald skal du også være meget velkommen. Her får du en unik mulighed for at ‘smage’ på vores tværfaglige bevidsthedsuddannelse, som er for dig, der interesseret i at hjælpe dig selv og andre til at leve et autentisk, glædesrigt og meningsfuldt liv.

Uanset hvad, så kig forbi. Det kan kun blive rigtig hyggeligt!

Hvad er en bevidsthedsaften?

Vi afholder jævnligt åbne, gratis bevidsthedsaftner. En bevidsthedsaften består af et møde mellem nysgerrige og åbentsindede mennesker, som har lyst til at lære, opleve og prøve ting af i en rummelig, legende og kærlig atmosfære. Fokus på disse aftner er altid at på løfte, udvide og hele bevidsthed, så du som deltager ser dig selv og livet klarere, føler dig mere hel og ‘hjemme’ i dig selv og dermed også bliver bedre i stand til at skabe dig det liv, du virkelig ønsker.

Helt konkret vil aftenen typisk bestå af en synergetisk ping-pong mellem teori (vi forklarer sammenhænge på et højere niveau) og praksis (det, som konkret optager dig pt.). Vi anvender værktøjer fra mange forskellige traditioner (psykologi, spiritualitet, kinesiologi, krops- og energiarbejde, Enneagrammet etc.). Vi har ingen metodepræferencer, kun målpræferencer – det skal VIRKE – for dig i din situation.

Hvad så bagefter en sådan bevidsthedsaften? Kan jeg få mere af det samme?

Da en sådan bevidsthedsaften skaber et helt særligt spændende rum for personlig udvikling, vil nogle have lyst til at ses igen under lignende forhold. Det er der også mulighed for. Du kan enten deltage i flere Bevidsthedsaftner, eller du kan deltage i vores uddannelse til Bevidsthedsguide, som du kan læse mere om her.

Bevidsthedsaftner (og uddannelse) foregår på adressen:

Rytterbakken 2, 3.
2400 København NV
(NB: Google Maps har svært ved at finde adressen. Rytterbakken er en lille tværvej mellem Rentemestervej og Møntmestervej. Husk at skrive “2400” efter vejnavnet i Google Maps. Det plejer at hjælpe.)

Tilmeldelse sker ved at kontakte os her.

Vel mødt. Vi glæder os til at se dig!


Workshop på Holistisk sommerfestival

* Er afholdt *

Transformér dit liv via kraftfulde bevidstheds-knapper

Workshop på Holistisk Sommerfestival: Transformér dit liv via kraftfulde bevidstheds-knapper. Af Birgitte Coste og Søren Lauritzen.

 • – 3. juli 2021, fra kl. 9.00-12.15 + 15.00-17.00
  – Sted: Evensølundvej 5, 4720 Præstø (Bosei.dk)
  – Læs mere om Holistisk sommerfestival her og tilmeld dig festivallen her

Ville det ikke være fantastisk, hvis vi blot ved at tænde for nogle knapper i vores bevidsthed kunne fungere super godt – til glæde for os selv og andre?

Lyder det som en utopi? Ikke desto mindre er det indholdet på denne workshop.

Mange af os lever i en dagligdag med stress, bekymringer, energimangel, meningsløshed og gentagne negative tanker. En dagligdag, hvor vi har glemt nogle helt afgørende ting om livet og selv. Om hvem vi er, hvad vi kan, og hvordan vi skal gøre det. Genopdag din bevidstheds enorme potentiale i dette forløb.

Lær hvordan du med forståelse i den ene hånd og handling i den anden én for én kan tænde for dine vigtigste bevidstheds-knapper. Knapper, som du kan bruge til at skabe det gode liv.


Foredrag

* Er afholdt *
Foredrag selvudvikling: Hvorfor mænd ikke fatter et klap, og kvinder er så svære at gøre tilfredse.

Hvorfor mænd ikke fatter et klap, og kvinder er så svære at gøre tilfredse

– En dialogaften via AOF-Gladsaxe tirsdag den 1. september 2020, kl. 19.00-21.00
– Sted: Gladsaxe Hovedbibliotek, Søborg Hovedgade 220, 2860 Søborg
– Køb billet via AOF
(Bemærk, at titlen på foredraget på AOF’s side hedder noget andet (Mænd og Kvinder – gensidige misforståelser), men det ER det samme foredrag.)

Mænd taler sjældent om deres eget indre, og kvinder undres over, hvad der mon foregår derinde, om overhovedet noget. Kvinder taler ofte om følelser, men mænd forstår tit ikke halvdelen af, hvad der bliver sagt. Sådan kan vi ofte opleve det modsatte køn, og det kan være noget så forvirrende.

Søren Lauritzen og Birgitte Coste løfter sløret for, hvad der foregår inde i hhv. mænd og kvinder, så det giver mening for det modsatte køn. Der lægges op til underholdende en aften med dialog, og der vil blive svaret åbent, personligt og hudløst ærligt på alle spørgsmål – for eksempel om følelser, tanker, sex, behov, fokus, feminin og maskulin energi, osv.


Workshop på Holistisk sommerfestival

* Er afholdt *

Fjern dine stopklodser: Udvid din bevidsthed og få et bedre liv.

Workshop i selvudvikling: Fjern dine stopklodser: Udvid din bevidsthed og få et bedre liv

 • – 30. juni 2020, fra kl. 9.00-12.15 + 15.00-17.00
  – Sted: Evensølundvej 5, 4720 Præstø (Bosei.dk)
  – Læs mere om Holistisk sommerfestival her

Oplever du ofte at dine tanker kører i samme negative rille, at du er en slave af dine følelser, eller at du har det skidt i kroppen? Eller kæmper du med at føle dig handlingslammet, energiforladt, overvældet, stresset eller bekymret? Så har du brug for at hele, løfte og udvide din bevidsthed. Bevidsthed er et fantastisk værktøj.

Jo mere bevidsthed, du har, og jo højere den er, desto bedre. Når du udvider din bevidsthed opdager du alle de løgne, du har troet på, alle de normer og regler, du blindt har fulgt og mange andre begrænsninger, som du vil have glæde af at komme ud over.

Få indsigt i et nyt mindset og prøv en effektiv bevidstgørelsesmetode, som kan bringe dig tættere på det liv, du allerhelst vil have.


Foredrag

* Er afholdt *
Foredrag selvudvikling: Hvorfor mænd ikke fatter et klap, og kvinder er så svære at gøre tilfredse.

Hvorfor mænd ikke fatter et klap, og kvinder er så svære at gøre tilfredse

– En dialogaften via AOF-Hvidovre mandag den 24. februar 2020, kl. 19.00-21.00
– Sted: Hvidovrevej 438, 1., 2659 Hvidovre
– Køb billet via AOF her
(nb: link er fjernet, da det er udløbet)

Mænd taler sjældent om deres eget indre, og kvinder undres over, hvad der mon foregår derinde, om overhovedet noget. Kvinder taler ofte om følelser, men mænd forstår tit ikke halvdelen af, hvad der bliver sagt. Sådan kan vi ofte opleve det modsatte køn, og det kan være noget så forvirrende.

Søren Lauritzen og Birgitte Coste løfter sløret for, hvad der foregår inde i hhv. mænd og kvinder, så det giver mening for det modsatte køn. Der lægges op til underholdende en aften med dialog, og der vil blive svaret åbent, personligt og hudløst ærligt på alle spørgsmål – for eksempel om følelser, tanker, sex, behov, fokus, feminin og maskulin energi, osv.


Krop-sind-ånd helsemesse

* Er afholdt *

– 31. januar – 2. februar 2020, fra kl. 10.00-18.00
– Sted: Brøndbyhallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby
– Læs mere om helsemessen her
(bemærk, at denne side opdateres hele tiden).

Kom og besøg os på helsemessen på stand 154, hvor du kan få en god lille snak med os. Hvis du har lyst, kan du også via en mini-bevidsthedssession få en lille forsmag på, hvad vi tilbyder samt et særligt messetilbud.

Du kan også deltage i vores foredrag fredag eller workshop lørdag:

 • Foredrag fredag 31. januar kl. 13.00-13.45 i lokale Gunnar Nu 2: Bevidsthedsrevolution! – Afslør dine løgne og begrænsninger med sandhed, virkelighed og bevidstgørelse.
 • Workshop / minikursus lørdag 1. februar kl. 14.00-15.45 i lokale Konference 1. sal: Fjern dine stopklodser: Udvid din bevidsthed og få et bedre liv.

Vi håber på at se dig. 🙂


Gratis bevidsthedsaften

* Er afholdt *
Bevidsthedsaften: Find din vej med højere bevidsthed

Find din vej med højere bevidsthed

Lær at finde din vej i livet

– Gratis bevidsthedsaften i København den 26. november 2019 kl. 18.30-21.00

Hvor vil du hen i livet? Ved du det? Hvis ikke, så er denne aften noget for dig.

Måske er du selvstændig iværksætter, måske er du arbejdsledig, måske er du i et utilfredsstillende job (eller kæresteforhold), eller måske er du bare et sted i livet, hvor du er i tvivl om, hvor du skal hen fra nu af.

Når vi kører bil, ved vi som regel, hvor vi vil hen. Vi har en destination. Et mål. En ledestjerne. Når vi navigerer i selve livet er det anderledes, og mere forvirrende. Men det behøver det ikke være.

Vi kan afklare rod, forvirring og ubehag på alle livets vigtige områder (f.eks. parforhold, familie, venskaber, job/karriere, økonomi, spiritualitet, personlig udvikling og så videre) meget lettere, hvis vi finder ‘hjem’ til os selv først og derefter vælger ud fra det.

Så hvis du ikke ved, hvor du vil hen i livet, eller hvilket valg du skal træffe, er sikkert fordi du endnu ikke har fundet ‘hjem’. At finde ‘hjem’ kommer altid først. Hvis du ikke ved, hvem du er på et højere bevidsthedsniveau, bliver det meget sværere at finde ud af, hvor du skal hen.

Vi hjælper med at løfte, udvide og hele bevidsthed, så du kan være dig selv på mest autentisk vis og leve det bedste, mest tilfredsstillende liv muligt. Vi hjælper dig ‘hjem’, så du bagefter kan finde din egen vej til det bedste liv.

Hvad er en bevidsthedsaften?

Vi afholder jævnligt åbne, gratis bevidsthedsaftner. En bevidsthedsaften består af et møde mellem nysgerrige og åbentsindede mennesker, som har lyst til at lære, opleve og prøve ting af i en rummelig, legende og kærlig atmosfære. Fokus på disse aftner er altid at på løfte, udvide og hele bevidsthed, så du som deltager ser dig selv og livet klarere, føler dig mere hel og ‘hjemme’ i dig selv og dermed også bliver bedre i stand til at skabe dig det liv, du virkelig ønsker.

Helt konkret vil aftenen typisk bestå af en synergetisk ping-pong mellem teori (vi forklarer sammenhænge på et højere niveau) og praksis (det, som konkret optager dig pt.). Vi anvender værktøjer fra mange forskellige traditioner (psykologi, spiritualitet, kinesiologi, Enneagrammet etc.). Vi har ingen metodepræferencer, kun målpræferencer – det skal VIRKE – for dig i din situation.

Hvad så bagefter en sådan bevidsthedsaften? Kan jeg få mere af det samme?

Da en sådan bevidsthedsaften skaber et helt særligt spændende rum for personlig udvikling, vil mange ofte have lyst til at ses igen under lignende forhold. Det er der også mulighed for. Vi arrangerer bevidsthedsgrupper, som består af små lukkede grupper på op til 6-7 mennesker. Målet er stadig bevidstgørelse og et bedre liv, men mulighederne er større, da du vil indgå i et længere forløb. Er du interesseret i dette, kan du høre mere om det til en bevidsthedsaften eller skrive til os direkte.

Bevidsthedsaftner og bevidsthedsgrupper foregår på adressen:

Rytterbakken 2, 3.
2400 København NV
(NB: Google Maps har svært ved at finde adressen. Rytterbakken er en lille tværvej mellem Rentemestervej og Møntmestervej. Husk at skrive “2400” efter vejnavnet i Google Maps. Det plejer at hjælpe.)

Tilmeldelse sker:
– ved at markere sig som ‘deltager’ på Facebook (se begivenheden på Facebook her)
– ved at kontakte os her

Har du markeret dig som ‘interesseret’ på Facebook, vil vi tillade os at skrive til dig personligt på Messenger et par dage før eventen, for at høre, om du tænker at komme. Dette gør vi for at kunne skabe mest optimale rammer: rette antal stole, materialer etc.

Vel mødt. Vi glæder os til at se dig!


Gratis bevidsthedsaften

* Er afholdt *
Bevidsthedsaften: De svære beslutninger

De svære beslutninger

Lær at træffe dine valg på højeste bevidsthedsniveau

– Gratis bevidsthedsaften i København den 5. november 2019 kl. 18.30-21.00

Skal jeg vælge a eller b … eller måske endda c? Man vil så gerne træffe det rigtige valg, for man oplever, at betydningen af det er så vigtig, så vigtig. Dog bliver man samtidig så forvirret af alle fordelene og ulemperne, at man ofte ender helt handlingslammet.

Udfordringer med at træffe valg er noget af det, vi møder allerhyppigst hos folk, så derfor har vi på denne bevidsthedsaften valgt at sætte spot på valg og beslutninger.

Lidt mere om valg, og det du får med hjem

Du er den, der træffer valgene i dit liv, og det er dig, der oplever konsekvenserne af de valg. Hvis du ikke oplever, at du har helt så godt et liv, som du kunne tænke dig, så har du mulighed for at ændre det – dels ved at ændre den måde, du ser på tingene på (dit mindset), og dels ved at ændre den måde du træffer beslutninger på.

Og her er et ikke-særlig-kendt faktum: Valg træffes på en skala. Jo højere oppe i bevidsthed du træffer dine beslutninger, desto bedre er de beslutninger. Groft skitseret er et højt bevidsthedsniveau baseret på helhed og kærlighed, og et lavt bevidsthedsniveau er kendetegnet ved adskillelse og frygt. Dog kan det nogle gange være svært at identificere niveauet, da valg truffet på det høje niveau let kan give anledning til frygt, og valg på det lave niveau kan give en umiddelbar fornemmelse af fx lettelse. Denne forvirring vil du lære at genkende og håndtere.

I løbet af denne aften vil du introduceres til vores bevidsthedsmindset og lære at identificere, hvor henne på skalaen dine beslutningsmuligheder ligger, så du har mulighed for at træffe de valg, som vil give dig den bedste livsoplevelse.

Hvad er en bevidsthedsaften?

En bevidsthedsaften består af et møde mellem nysgerrige og åbentsindede mennesker, som har lyst til at lære, opleve og prøve ting af. Helt konkret vil aftenen starte med et spændende oplæg fra arrangørerne (Søren og Birgitte), hvor vi præsenterer den ramme og det mindset, vi arbejder med emnet ud fra. Dernæst vil vi arbejde praktisk med det konkrete emne, som aftenen handler om.

Du vil gå herfra mere afbalanceret, med god energi og med et eller flere værktøjer, som du kan bruge direkte i dit eget liv.

Bevidsthedsaftner er gratis at deltage i og foregår på adressen:

Rytterbakken 2, 3.
2400 København NV

Tilmeldelse sker ved at kontakte os her

Vel mødt. Vi glæder os til at se dig!

Scroll to Top