Lev mere i højere bevidsthed og skab et bedre liv (kursus)

Et spændende heldagskursus hos Et Bevidst Liv med Birgitte Coste og Søren Lauritzen

Dette kursus i spirituel og personlig udvikling afholdes løbende i København NV

Kursus i spirituel og personlig udvikling i København hos Et Bevidst Liv med Birgitte Coste og Søren Lauritzen.

Tænk, hvis der fandtes en opskrift på det gode liv – altså noget man nemt kunne ‘følge’ eller gøre, som effektivt ville højne ens livskvalitet … permanent. Vi har gode nyheder, for det gør der heldigvis.

Overordnet set går opskriften ud på at lære – på mere permanent vis – at bevæge dig fra din daglige (lille) bevidsthed til en højere (større) sjæle-bevidsthed kendetegnet ved glæde, helhed, kærlighed, meningsfuldhed, indre ro og visdom. Samt bruge dette i praksis i dit dagligliv.

Når du på sigt lever et liv med højere bevidsthed, vil din livsoplevelse være mere stabilt god og din dagligdag fungere meget bedre.

På et mere konkret plan handler det om noget viden plus det at bruge forskellige teknikker og metoder, som lige nu og her kan flytte dig fra en daglig, snæver bevidsthed til en mere udvidet, helhedsorienteret bevidsthed, hvor du helt naturligt får større indsigter, forståelse og healing.

En forsmag på, hvordan man kan opleve sig selv og livet fra en anden, højere bevidsthed er altafgørende. Det giver en vigtig genkendelsesværdi, som gør det nemmere at udvide sin bevidsthed igen og igen og på et tidspunkt lade det være en mere vedvarende, daglig del af sin væren. Denne forsmag får du på kurset.

Dette kursus i personlig og spirituel udvikling er:

– Oplevelses-orienteret: et af formålene er således, at du oplever en højere bevidsthed, hvor du via et større perspektiv kan afklare problemer, finde løsninger og få indsigter i dig selv, verden og livet.

– Tværfagligt: Fordi vi arbejder med bevidsthed (og bevidsthed er så grundlæggende og basis for alt i vores liv), vil vi inddrage metoder og teknikker, som får dig i kontakt med så mange dele af din bevidsthed som muligt – både det mentale, kropslige, følelsesmæssige, åndelige og energi-baserede. Du kommer bl.a. til at arbejde med coaching-relaterede teknikker, energiøvelser, kropsbevidsthed og indre rejser.

Hvad du får med hjem

Du får ikke alene viden, værktøjer og overblik, men også helt personlige indsigter og/eller løsninger med hjem til dagligdagen.

Det praktiske

– Det er et heldagskursus som enten varer en hel dag fra kl. 10 til kl. 18 (med en times pause) eller består af to aftner fra kl. 17.30 til 21.
– Kurset foregår i København NV.
– Kursusdagene er fleksible og aftales løbende, bare kontakt os.
– Deltagerantallet er lavt, fra 2 til 6 personer.
– Prisen er 575 kr. pr. deltager.

Kontakt os pr. mail, SMS eller opringning for tilmelding, og så finder vi sammen en dato.

Kærlig hilsen
Birgitte og Søren


P.S.: Overvejer du en alternativ uddannelse?
Hvis du har tænkt på at tage en alternativ uddannelse, så kan du også anskue dette kursus som en lille introduktion til det at være Bevidsthedsguide.

En Bevidsthedsguide er ekspert i bevidsthed, balance og helhedsanskuelse. Via dette kursus får du en unik mulighed for at ‘smage’ på vores 3-årige tværfaglige uddannelse til Bevidsthedsguide, som bl.a. inkluderer en unik samlende viden plus færdigheder inden for psykoterapi, coaching, psykologi, terapi, krops- og energiarbejde, healing, kinesiologi, Enneagrammet, transpersonlig psykologi, psykedelisk forskning, undervisning, mentoring og guidning.

Vi har løbende opstart på vores uddannelse og du kan starte præcis, når det passer dig.

Uddannelsen er for dig, der …
– er interesseret i bevidsthed, bevidstgørelse samt personlig og spirituel udvikling
– står i et vadested og har opdaget at ‘det gamle’ (livsstil, normer, overbevisninger, etc.) ikke virker mere og er klar til at skabe dig et nyt, bedre liv
– er klar til at afklare og udvide din bevidsthed (hvilket inkluderer afklaring af gamle traumer, skyggesider og ego-mønstre samt afprogrammering af diverse uhensigtsmæssige bevidsthedsprogrammer)
– ønsker en helhedsorienteret, tværfaglig uddannelse, hvor dit professionelle liv bliver en glædesrig og meningsfuld del af dit liv
– ønsker at hjælpe andre via den, du autentisk er

Lyder det interessant og spændende? Så kontakt os for at høre mere og få en gratis individuel prøvetur på bevidsthedsguidning.

Uddannelsen koster 42.000 kr. pr. år, svarende til 3.500 kr. pr. måned. Der er mulighed for ratebetaling og evt. rabat for studerende, ledige, kontanthjælpsmodtagere m.v. Hvis dette er det helt rigtige for dig, så finder vi ud af det på en eller anden måde.

Du kan læse mere om uddannelsen her. Bliv Bevidsthedsguide

Vores andre tilbud

Personlig udvikling uddannelse. Bevidsthedhedsguide uddannelse hos Et Bevidst Liv med Søren Lauritzen og Birgitte Coste
Uddannelse: Transformér dit og andre liv – Bliv Bevidsthedsguide
Sæt turbo på din personlige udvikling. Enetimer med Birgitte Coste og Søren Lauritzen.
Individuelt mini-forløb med to bevidsthedsguider: Sæt TURBO på din personlige udvikling med bevidsthedsguidning
Personlig udvikling og bevidstedsguidning i København hos Et Bevidst Liv.
Bevidsthedsguidning: Ønsker du mere klarhed,
indre ro og balance? Så er vejen frem større og mere udvidet bevidsthed. Prøv noget spændende og effektivt – prøv bevidsthedsguidning

Gå til Forsiden

Scroll to Top