Kærlig og effektiv familieterapi og familierådgivning
– Få ro og glæd i familien med højere bevidsthed i praksis

Nem, effektiv og nærværende familieterapi og familierådgivning i København NV uden tidsbegrænsning med både en mandlig og kvindelig familieterapeut.

Birgitte Coste og Søren Lauritzen fra Et Bevidst Liv

Familier kan være vidunderlige … men også noget af det mest udfordrende!

Vi (Birgitte og Søren) kan godt lide at gøre tingene enkle, nemme og effektive. Og det starter næsten altid med spørgsmålet “Hvorfor?” Så: Hvorfor skulle du og din familie gå i familieterapi?

Som vi ser det, så er det primære mål med familieterapi og familierådgivning (og svaret til spørgsmålet ovenfor) simpelt:

Familieterapi og familierådgivning hjælper jeres familie til at fungere bedre, både her og nu og på lang sigt:

To poser illustrerer de to pakker, man kan gå efter i familieterapi - en minimumspakke eller den fulde pakke.

Som minimum skal alle medlemmer af familien være tilfredse.

Endnu bedre er det, når alle i familien får den ‘fulde pakke’ og oplever kærlighed, glæde, frihed, helhed, indre ro og mening.

Både minimum og den endnu bedre “fulde pakke” ovenfor er noget, som du og din familie kan opnå. Og hvis I får vores hjælp til det, så vil det sandsynligvis være lettere og gå hurtigere, end I forestiller jer.

Superkort om hvem vi er, så er vi søster og bror, som arbejder sammen om at hjælpe andre til større indsigt og bedre livskvalitet.

Vi er brobyggere:
– mellem mennesker
– mellem teorier og teknikker
– mellem højere bevidsthed og dagligdagen

Vores måde at lave familieterapi og familierådgivning på er temmelig unik og meget, meget effektiv. Vores tilgang er en kombination af ekstrem tværfaglighed, nærvær, nysgerrighed, hygge og leg samt total tilpasning af alt, hvad vi gør til præcis de mennesker, vi sidder overfor. At arbejde med os er som at være sammen med to nære venner.

Hvis du / I gerne vil læse om andre kunders oplevelser med at arbejde sammen med os, har vi samlet nogle testimonials her.

Er du / I klar til at prøve allerede nu? Så kontakt os gerne:

Kontaktdata på Søren Lauritzen og Birgitte Coste

(Det kan også være, at en eller nogle af jer i stedet har brug for psykoterapi, parterapi, konfliktløsning, eller bevidsthedsguidning. Og hvis en af jer – eller flere – virkelig vil sætte turbo på jeres personlige og spirituelle udvikling og samtidig lære at hjælpe andre på en tværfaglig, optimal måde, så kan I jo overveje at tage vores uddannelse til Bevidsthedsguide).

End of text divider. Peacock association.

Kan du genkende det? Alle de mange problemer, der kan være i en familie …

Alle familier har udfordringer. Nogle har enkelte, men meget udfordrende problemer, som kan ende med at skabe dyb splittelse i familien. Andre har klynger af problemer, som ikke nødvendigvis stikker så dybt, men som synes at formere sig og gør dagliglivet ubehageligt og besværligt. Måske kan du genkende nogle af jeres problemer her:

konflikter
– dårlige mønstre og vaner
– fastlåste roller
– magtkampe
– kommunikationsproblemer
– forståelsesproblemer
– problemer med medfølelse (empati-udfordringer)
– vanskeligheder med at sætte grænser
– problemer med mangel på plads og privatliv
– jalousi, frustrationer, vrede, sorg og andre mere eller mindre undertrykte følelser
– Diverse andre udfordringer, f.eks. med:
– – sexlivet
– – utroskab
– – uenighed om børneopdragelse
– –sammenbragte familier
– – svigerfamilier
– – familier, hvor børnene er blevet voksne, og nu ikke rigtig har lyst til at se forældrene
– – afhængighed
– – psykisk vold
– – fysisk vold
– – arbejde (karriere, travlhed, tidsforbrug, stress, osv.)
– – psykisk sundhed (f.eks. traumer, depression, angst, m.v.)
– – fysisk sundhed (f.eks. sygdom og handicap)
– – modstridende overbevisninger (f.eks. kultur, kønsroller, traditioner og religion)
– – penge (nærighed, gæld, overforbrug, økonomisk ulighed, osv.)
– – alt det praktiske (f.eks. indkøb, madlavning, rengøring, hente / bringe børn og punktlighed)
– – diverse mangler (f.eks. mangel på: kærlighed, sex, nærvær, tillid, værdsættelse, respekt, følelsesmæssig støtte, glæde, harmoni, ro, viden, færdigheder, personlig udvikling, spirituel udvikling, fælles interesser og andre gode ting)
– og så videre og så videre

Hvis du og din familie er i en eller anden udgave af en af de ovenstående situationer, så skal I bare vide:

Det er helt klart muligt, at løse en hvilken som helst konflikt. I skal bare ville det, og have lidt hjælp. Den hjælp kan vi give jer. Vi er kun en SMS, et telefonopkald eller en e-mail væk.

Der ER håb forude!

Vores unikke måde at arbejde med jer i familieterapi!

Vi er to terapeuter, kvinde og mand (søster og bror), som sammen udgør en dynamisk og afbalanceret duo, som hjælper jer med at komme så hurtigt i mål med jeres udfordringer som muligt. Vi går efter (meget hurtigt) at lære jer meget godt og dybt at kende.

Ultrakort beskrevet, så bruger vi bevidstgørelse og diverse værktøjer til at skabe helhed og balance i hver enkelt af jer og i den samlede familie.

(Hvis du, som læser dette, er den eneste i din familie, som føler, at der er brug for familierådgivning eller -terapi, så kan vi også sagtens arbejde med dig alene, det hjælper også.

Når vi forstår en god del om, hvem I er, så arbejder vi på at give jer indsigt i jer selv og hinanden (samt også lidt i selve livet og diverse sammenhænge). Vi kalder det bevidstgørelse. Vi ville ønske, at det var noget, vi alle lærte i skolen, men det er det desværre ikke.

Lidt mere i detaljer, så hjælper vi jer med:

I familieterapi hjælper vi med bl.a. accept, kommunikation, grænser, behov, vilje og valg.

– at forstå og acceptere jer selv
– at forstå og acceptere hinanden
– at forstå dynamikkerne mellem jer (bl.a. vaner, roller, ansvar, magt, ego-tendenser, osv.)
– at forstå lidt mere om selve livet (det lyder stort, men er simpelt – og vigtigt)
– at støve viljen (til at det hele skal være bedre) af
– at afdække og få opfyldt jeres behov
– at afklare jeres grænser og sikre, at de bliver overholdt
– at kommunikere mere og bedre
– at bruge jeres vilje til at træffe nye, bedre valg og skabe de forandringer, der skal til

Hvilket gør, at I alle kan være jer selv igen – og at I kan mærke kærligheden, glæden, friheden og trygheden igen.

Med jeres nye indsigter bliver det utroligt meget nemmere at:

– stå ved jer selv
– opfylde jeres egne behov
– opretholde egne grænser
– give hinanden plads
– bryde gamle, negative mønstre
– kommunikere klart
træffe nye valg
– føre de nye valg ud i livet
– og i det hele taget leve sammen som en familie

Så snart I når dertil, forsvinder problemerne på stribe.

Modsat en del andre terapeuter, coaches, m.v. er vi ikke bange for at bruge egne erfaringer, sige vores ærlige mening og give gode råd. Vi giver jer også nogle konkrete værktøjer tilpasset hver enkelt af jer, som kan hjælpe jer i dagligdagen, både med hvordan I tænker, føler, tror, vælger, kommunikerer, handler og oplever. Det handler i al sin enkelhed om at gå fra ting, der ikke virker, til ting der gør.

Det kan godt tage lidt tid at vænne sig til de nye måder at tænke, føle, vælge, handle og kommunikere på, og måske falder I “i vandet” af og til, men øvelse gør mester, og vi følger selvfølgelig op på tingene og støtter jer undervejs. I skal nok få det lært.

Og selvfølgelig kan der bagefter være nogle enkelte, genstridige gamle vaner og udfordringer tilbage. Dem hjælper vi jer med at blive af med.

Det er i al sin enkelhed grundlaget for den måde, som vi (Birgitte og Søren) går til familieterapi og familierådgivning på.

Resultatet er faktisk altid godt, blot viljen er til stede (og viljen er noget af det første, vi hjælper jer med at finde).

Familieterapi og familierådgivning for kun en person?

Kan man komme til familieterapi, selv om man kun er en person i familien (altså dig), som er villig til at komme videre?

Ja, helt klart! Selv hvis vi kun får mulighed for at arbejde med dig, som det eneste medlem af familien, kan vi flytte noget, for bare et familiemedlem med mere bevidsthed gør en forskel, og desuden smitter det af på de andre, selv uden at man gør noget for det.

Så hvis det er dig, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os.

Men det er klart, at de store “mirakler” sker, når flere eller alle de involverede familiemedlemmer får mulighed for at møde os og blive klogere på sig selv, hinanden og livet.

Når I indser, hvad der foregår, så bliver det også meget let at se, hvad vejen ud af problemerne og konflikterne er. Og så løser det hele sig meget hurtigere og lettere, end man skulle tro. Selv når det har “siddet fast” i årevis, og I måske næsten har opgivet håbet.

Et par sidegevinster ved at arbejde med os

Ud over, at vores specielle type familieterapi og -rådgivning rent faktisk virker, så er her et par dejlige sidegevinster ved at vælge os og vores utraditionelle tilgang til familieterapi og familierådgivning:

Det er nemt og rart: At arbejde med os er sjældent “terapeutiserende” eller krævende, men tværtimod nemt, hyggeligt og ofte underholdende, eller ligefrem sjovt. Det er som at møde to gode, nysgerrige venner, der tilfældigvis er utroligt dygtige til at hjælpe jer til indsigter og nye valg, som gør jeres liv bedre.

I sparer tid og penge: Selv om vi er afslappede, og det at arbejde med os ofte synes super nemt, så er vi særdeles effektive. Og effektivitet kan mærkes positivt på pengepungen, da det oftest går hurtigt.

Hvor lang tid varer en session – og hvad koster det?

Også det med tiden og pengene gør vi på en usædvanlig måde, nemlig den, vi synes er mest rigtig:

Sessioner med os er ikke styret af tiden, men af jeres behov: En session tager den tid, den tager. Typisk er det 2 til 3 timer. (Men 4 timer eller mere er også set).

Vi slipper jer ikke efter en session, før I føler, at I er klar til det og har fået det ud af det, som I har brug for.

Prisen for en session med os to familieterapeuter er den samme, uanset mange deltagere I er, og uanset hvor længe det tager, nemlig 3.000 kr. (for de 2, 3 eller flere timer).

Hvor mange sessioner er der brug for?

Hvor mange sessioner har I brug for? Når I arbejder med os, kan I som regel komme rigtig langt på få sessioner. Men alle er forskellige, og det er ikke til at vide på forhånd. Det plejer at være sådan, at man kan skabe små forbedringer i familien på bare to til fem sessioner. Lidt større forbedringer tager typisk lidt længere tid. Men sjældent lang tid.

Vi bruger ikke klippekort eller lignende. I stedet tager vi det hele et enkelt skridt ad gangen: Hver gang vi mødes, så slutter vi af med at spørge jer, om I har behov for at mødes igen. Vi aftaler for en session ad gangen, og det er dig (= dine behov), som er styrende.

Hvis I gerne vil kunne planlægge, og I har det bedst med at have en “bagkant” på et antal sessioner, så er vores bedste råd til jer at prøve det omkring tre gange, og se hvor langt, I kommer. Når I har prøvet det, kan vi sammen bedre vurdere hvor mange møder, der sandsynligvis vil være perfekt til netop jer.

Hvis du / I synes det lyder som noget for jer (eller: dig), så bare kontakt os nu:

Kontaktdata på Søren Lauritzen og Birgitte Coste

Hvor foregår det?

Vi mødes normalt hos os, men vi er fleksible:

Vi kan mødes hos os i København NV eller hos dig / jer et sted i Københavnsområdet.

Hvis vi skal komme til dig (i Københavnsområdet), så læg 200 kr. oveni prisen til tid og transport. Hvis vi skal rejse længere til dig, så aftaler vi nærmere.

Vi kan også “mødes” online via f.eks. Skype eller telefon / telefonmøde.

Har du eller I brug for at vide mere? Så læs meget gerne videre.

Fordi det er så grundlæggende vigtigt, så lad os lige vende tilbage til formålet.

Mere om formålet med familieterapi

Formålet med familierådgivning og familieterapi er, at alle i familien skal have det godt.

Vi (jeres familieterapeuter, Birgitte og Søren) ser det som to trin:

1) Minimum, hvor alle er tilfredse
og
2) Den “fulde pakke”, hvor alle er glade.

Lad os først se på …

Minimums-formålet: At alle i familien er tilfredse

Hvad skal der til, for at et menneske kan være tilfreds?

Vi er selvfølgelig alle forskellige, men hvis vi skal gøre det så simpelt som muligt, så ser det sådan her ud:

For at være tilfredse, skal vi kunne være os selv, have vores grænser overholdt og have vores behov opfyldt.

Og hvordan gør man så det?

Plads til forskellighed og autenticitet

Blomster i forskellige farver. I familieterapi arbejder vi med autenticitet og på at skabe plads til at alle kan være, som de er.

Først er den simple og helt logiske ting, at vi i vores familie skal kunne være os selv, præcis som vi er. Det glæder alle, uanset alder, køn, evner, handicap og hvad der ellers kan være af forskelligheder. I en familie er der brug for masser af rummelighed! For hvis ikke vi skulle kunne være os selv sammen med dem, vi elsker, og som elsker os, hvornår og hvor skulle vi ellers kunne være det?

I den sammenhæng (og mange andre) er forventninger vores fjende. Det kan være særdeles ødelæggende for en familie, når medlemmerne har forventninger til hinanden. (Dette er særligt sandt, når de voksne har forventninger til børnene, og børnene vil gøre hvad som helst for at opfylde dem … også selv om de måske er urimelige eller uhensigtsmæssige). Det er sikkert sjældent, at man helt kan undgå forventninger i en familie, men man kan i al fald gøre sit bedste – samt være klar til at droppe sine forventninger, når andre gør en opmærksom på, at man har dem.

Når først alle tør og kan være autentiske, så bliver familien så utroligt meget stærkere, så det er virkelig noget, som er i alles interesse.

Personlige grænser må vi vogte sammen

I familierådgivning arbejder vi med at lære at sætte og respektere personlige grænser. Biler, som holder bag linjer på asfalt.

Vi har alle sammen grænser, også de af os, som tror, at vi ikke har. De grænser skal alle i familien kende og overholde, for hvis vi ikke gør det, så ødelægger vi tingene for os selv og andre.

Nogle mennesker er gode til at passe på deres egne og andres grænser, andre mennesker er ikke. Så grænser er noget, som familien må tale sammen om, og hjælpe hinanden med. For de voksne kan det nogle gange være svært at forstå, at også børn har grænser og har brug for, at de voksne respekterer de grænser. (Og at de voksne i det hele taget respekterer børnene lige så meget, som de respekterer andre voksne. Alle har brug for at blive respekteret på deres egne præmisser).

Vores behov og hvem der skal opfylde dem

Hånd, der rækker ud efter et æble. Når vi er voksne er det altid vores eget ansvar at få opfyldt vores behov.

Her er sandheden: Når vi er voksne og velfungerende, så skal vi selv opfylde vores behov. Det er noget, vi af og til glemmer i både parforhold og familier: Vi kan let føle, at f.eks. vores partner burde opfylde nogle af vores behov … men sådan fungerer det rent faktisk ikke!

Ingen ønsker at føle sig tvunget til at opfylde en anden voksens behov, og faktisk er der heller ingen, der kan være tilfredse med, at de ikke selv kan opfylde deres egne behov. Nogle behov opfylder man så sammen (f.eks. sex), men det er så baseret på gensidighed i balance, og det er stadig den enkeltes eget ansvar at få opfyldt sit eget behov – det kan aldrig blive den andens. Hvor sjovt og dejligt ville det f.eks. lige være at have sex, hvis kun ene part føler behov og lyst, mens den anden udelukkende gør det af pligt? Det holder ikke, og det ved vi alle sammen godt.

Når vi er børn, derimod, så har vi brug for de voksnes hjælp til få vores behov opfyldt, så det er en markant forskel.

Heldigvis får vi som børn mindre brug for de voksnes hjælp, efterhånden som vi bliver ældre. Og der kan den den modsatte udfordring faktisk opstå: Det kan være svært for forældrene at give slip på at opfylde deres børns behov og lade dem “stå på egne ben”.

Faktum er imidlertid, at alle børn skal lære at klare sig selv, og at de selv godt ved den ting – det kommer helt naturligt for dem. Som forældre skal vi blot lære at slappe af og være til rådighed uden at blande os for meget. (Men det kan skam også være svært nok).

Kan vi få de grundlæggende ting på plads i familien …

… så er vi kommet langt.

Ja, de ovenstående tre grundlæggende ting (at alle kan være sig selv, få overholdt deres grænser og få opfyldt deres behov) kan være en kæmpe udfordring for alle … lige indtil det punkt, hvor alle bliver bevidste om diverse, vigtige sammenhænge og lærer at handle ud fra de indsigter.

Så i familieterapi er de ting helt klart nogle, vi kigger på sammen, som regel tidligt i forløbet. Vores erfaring er heldigvis, at det altid kan blive bedre, end det var.

Det større formål med familieterapi og familierådgivning: At alle i familien er mere end tilfredse, tæt ved lykkelige

Den mest optimale situation er selvfølgelig den, hvor alle i familien ikke bare er sig selv og tilfredse, men også glade, frie, kærlige, trygge, rolige, hele og oplever mening i deres liv.

Måske ikke hele tiden, for tingene går jo op og ned, men i al fald en god del af tiden.

Og det er ikke en utopi. Det kan faktisk godt lade sig gøre.

Det kræver bare, at I får lidt mere viden og indsigt, samt arbejder med jer selv og hinanden på at føre det, I kan lære os hos, ud i livet.

Vi kan lære jer nogle virkelig nyttige redskaber, som gør dagligdagen meget lettere. For eksempel kan vi lære jer:

– den bedste måde at prioritere og vælge på
– hvordan I kan finde ud af, hvem I selv og hinanden er (og hvad det så betyder)
– forskellige måder at løse konflikter
– hvordan I kan styrke jeres selvværd og sætte grænser
– den bedste tilgang til børneopdragelse
– nogle simple, fornuftsbaserede ting om hvad og hvordan livet er (plus, hvad det så betyder)
– hvordan I på en god måde kan håndtere tanker, følelser, overbevisninger, behov, grænser osv.
– den bedste måde at kommunikere på
– hvordan I kan være mere jer selv (autentiske) samt vælge og handle ud fra det
– hvilken type ego, I har, og hvad det betyder i praksis (vi arbejder bl.a. med Enneagrammet)
– hvordan I kan få det bedst mulige sexliv

… for nu bare at nævne nogle få af de mange muligheder, der er.

Hvorfor kan familier være så udfordrende?

En håndfuld meget simple og grundlæggende årsager (efter vores, Birgittes og Sørens, mening) til at familier kan have udfordringer er:

1) I en familie er man tæt sammen meget af tiden, og grænser kan være svære at opretholde

2) Familiemedlemmer er ikke ens, men unikke, og har forskellige egoer, ønsker, mål og behov

3) I de fleste familier er der en vis fordeling af roller, ansvar og magt, og den er ofte fastlåst, selv om realiteten i verden – og i alle familier – er konstant forandring

4) Disse ting skaber mangel på respekt, utilfredshed og konflikter, samt hvad værre er …

5) De ting er ofte helt eller delvist ubevidste for familiemedlemmerne, hvilket gør, at de virker næsten umulige at løse.

Hvad kan man så gøre ved det?

Tja, man kunne selvfølgelig kigge på diverse teoretiske tilgange til familieterapi og familierådgivning, for dem findes der en velsignelse af …

Men som med alt andet, vi (Birgitte og Søren) laver (f.eks. parterapi, psykoterapi, konfliktløsning og bevidsthedsguidning, så kender vi teorierne, men lægger ikke vægt på dem. Vi vil hellere fokusere på praksis og gøre det hele så enkelt, let og effektivt som muligt.

4 ting, som gør familieudfordringerne meget nemmere at håndtere

Her er en kort og klar måde at udtrykke vores tilgang på (med basis i det vi nævnte i begyndelsen af denne artikel):

Alle familiemedlemmer skal kunne være sig selv, som de er, have deres behov opfyldt og deres grænser overholdt. Det kan ret let læres og gøres ved hjælp af bare fire ting: kærlighed, bevidsthed, vilje og formål.

4 ting, du aktivt vil lære at bruge/håndtere i familieterapi hos Et Bevidst Liv: kærlighed, bevidsthed, vilje og formål.

I en familie er kærligheden der så godt som altid; den kan bare være dækket af flere års (nogle gange årtiers) lag af utilfredshed, uløste konflikter og problemer. Bevidstgørelse har den dejlige “bivirkning”, at alle, der bevidstgør sig, kommer til at opleve mere kærlighed (og andre gode værenstilstande som f.eks. glæde, indre ro, frihed og mening). Når vi tager udgangspunkt i kærligheden, så bliver vi mere rummelige – og det bliver faktisk også nemmere at træffe gode valg, eftersom valg truffet med hjertet som regel er bedre (for alle) end andre typer valg.

Bevidsthed er et vidundermiddel. Mere end noget andet sted, så er det her, vi kan hjælpe jer med at sætte turbo på vejen til alt det gode. Vi er eksperter i at forstå jer samt gøre tingene helt enkle og klare for jer alle sammen. Vi bevidstgør jer, så I får afgørende indsigter, både om jer selv, om de andre familiemedlemmer og om selve livet, og derefter hjælper vi jer med at træffe nye, bedre valg. Det gør underværker.

Viljen til forandring – altså forbedring – kan også være sandet til, men den er der som regel også … et sted under sandet. Vi hjælper jer med at få fejet sandet væk. Der er nogle grundlæggende valg, I skal bruge jeres vilje til at træffe, og når I gør det, så bliver alt nemmere. Det hjælper vi jer med.

Formål er det sidste af de vigtige elementer. Af en eller anden grund har vi mennesker det med at glemme formålene bag ting, og det er en rigtig dårlig ide. Men okay, så bliver det selvfølgelig så meget desto mere fantastisk, når vi genopdager formålene. I familieterapi handler det om, at alle i familien skal være klar over formålene med deres eget liv samt formålene med familien. Når man har formålene på plads, kan man se meget mere klart, træffe gode valg og handle mere hensigtsmæssigt.

Så hvis det lyder som noget for dig og din familie, så hold dig ikke tilbage, kontakt os nu:

Kontaktdata på Søren Lauritzen og Birgitte Coste

Vi glæder os til at høre fra dig / jer

Kærlige hilsener
Birgitte Coste og Søren Lauritzen

P.S.: Links til andre ressourcer med viden om familieterapi og familierådgivning

Hvis du vi vide endnu mere, så er her nogle links til fornuftige artikler og websites:

• Artikel på den danske Wikipedia om begrebet familie

• Artikel i Den Store Danske (Danmarks nationalleksikon) om familieterapi

• Artikel på den engelsksprogede Wikipedia om familieterapi

• Engelsksproget artikel om familieroller på et website om brugen af leg i terapi

• Den danske borgerportal borger.dk har en side om familierådgivning og akut hjælp med mange links til organisationer, som hjælper henholdsvis familier, børn, mødre og fædre. Du kan blandt andet finde links til:
– – Børnetelefonen og Mindhelper (for børn og unge)
– – Forældrerådgivningen og Forældretelefonen (for forældre)
– – Forælder Fonden
(for enlige forældre og deres børn)
– – Mødrehjælpen (for kvinder)
– – Mandecentret (for mænd)
– – Offerrådgivningen
(som gratis hjæper ofre, vidner og pårørende i forbindelse med voldsomme og traumatiske hændelser som ulykker, kriminalitet og trafikuheld)
– – og mere til …
På den borger.dk side kan du også læse det vigtige faktum, at din kommune har pligt til at hjælpe dig (anonymt hvis du ønsker det).

End of text divider. Peacock association.

Vores andre tilbud i bevidsthedsguidning

Kolibri, der suger næring. Psykoterapi hos Et Bevidst Liv for enkeltpersoner, par, familier og teams i virksomheder.
Gå til ‘modersiden’ for guidning:
Psykoterapi i København:
Højere bevidsthed gjort praktisk, så det virker i din dagligdag.

To impalaer kæmper. Få hjælp til konfliktløsning hos Et Bevidst Liv.

Konfliktløsning
Få løst jeres konflikter nemt og effektivt med højere bevidsthed.

To mariehøns på et blad. Få hjælp til parterapi og ægteskabsrådgivning hos Et Bevidst Liv.

Red dit parforhold med højere bevidsthed
– Parterapi i København.

Sæt turbo på din personlige udvikling i et mini-forløb i København. Med Birgitte Coste og Søren Lauritzen fra Et Bevidst Liv.

Sæt TURBO på din personlige udvikling med bevidsthedsguidning i et mini-forløb (enetimer)

Lidt om os, Birgitte og Søren

Portræt af Birgitte Coste og Søren Lauritzen fra Et Bevidst Liv.

Om Birgitte Coste og Søren Lauritzen.

Testimonials og anmeldelser af Et Bevidst Liv.

Testimonials og anmeldelser af Et Bevidst Liv

Gå til Forsiden

End of text divider. Peacock association.

Scroll to Top