Psykoterapi København
– Højere bevidsthed gjort praktisk, så det virker i din dagligdag

Birgitte Coste og Søren Lauritzen fra Et Bevidst Liv

Vi tilbyder psykoterapi i København for både enkeltpersoner, par, familier og teams i virksomheder.

Hvis du er interesseret i psykoterapi, så er det ofte fordi:

– Du ønsker udvikling, især personlig udvikling og spirituel udvikling (selvudvikling)
– Du har udfordringer og problemer, du gerne vil have løst – på et, flere eller mange livsområder
– Du har andre ting, du vil opnå, måske ikke mindst: et bedre liv

Vi – Birgitte og Søren – kan hjælpe dig. Vi er eksperter i at hjælpe med ovenstående udfordringer og ønsker. Vi arbejder utraditionelt, men super effektivt. Vi kan hjælpe dig langt, rigtig langt, på kort tid. Vi er supergeneralister og kan hjælpe dig med at løse så godt som alle problemer samt hjælpe dig med at skabe et bedre liv hurtigt. Vi har også gjort det i mange år. Vi kalder vores type psykoterapi for bevidsthedsguidning.

Er du klar til at komme videre allerede efter at have læst ovenstående, så kontakt os nu:

Psykoterapi København:

Kontaktdata på Søren Lauritzen og Birgitte Coste

Psykoterapi (bevidsthedsguidning) hos os er anderledes, fordi:

– Sessionerne er 100% skræddersyet dig og dine behov. Vi arbejder super individfokuseret. Det betyder, at vi altid tager udgangspunkt i, præcis hvad dine behov er, og hvad der skal til for at møde dem.

– Vi arbejder super tværfagligt. Vi anvender, hvad der end skal til, for at hjælpe dig. Det kan inkludere: psykoterapi, healing, coaching, kinesiologi, mentoring, kropsterapi, “tapping” (EFT), traumebehandling, stressbehandling, Qigong, skyggearbejde, mindfulness, Enneagrammet og transpersonlig psykologi (inklusive forskellige typer indre rejser i bevidsthed). Derudover har vi også vores egne metoder og teknikker, som ofte går på tværs af ovenstående.

– Vi forener højere bevidsthed og jordnær dagligdag. Vores udgangspunkt er altid, at højere bevidsthed virker bedre end lavere bevidsthed. Højere bevidsthed arbejder mod helhed. Højere bevidsthed arbejder mod helhed, inklusion og accept – og det virker. Altid! Udfordringen med højere indsigter og forståelser kan være at implementere dem (få dem med) i dagligdagen. Derfor har vi altid et meget stærkt fokus på det konkrete og jordnære. Du skal både have en bedre livsoplevelse OG et bedre liv i praksis.

Hos os får du, som noget helt særligt og unikt:

– Ubegrænset tid. Vi arbejder ikke med skelen til uret. Du bliver ikke “smidt ud” efter 45 til 55 minutter. Vi kan ikke sætte tid på præcis, hvor lang tid der skal til, før du har fået det ud af en session, som du har brug for. Det tager den tid, det tager. Sådan har vi valgt at gøre, fordi det virker bedst for vores kunder og bedst for os. Typisk tager en session mellem to og tre timer.

– To psykoterapeuter (Bevidsthedsguider), mand og kvinde, på én gang. Hos os får du dobbelt op på terapeuter. Det er en klar fordel for dig. Med kraften bag to Bevidsthedsguider kan vi hjælpe dig hurtigere og mere effektivt.

– Tryghed og intimitet i en hjemmelig atmosfære. Vi arbejder i en hyggelig og uformel setting i København NV, og vi lægger vægt på at stemningen er kendetegnet af afslappethed, nærhed og tryghed.

Ud over at vi kan hjælpe dig alene, kan vi også hjælpe dig sammen med dine nære. Til dette har vi følgende forskellige psykoterapi-tilbud:

Parterapi eller ægteskabsrådgivning
Familieterapi
Konfliktløsning

Hvis du er nysgerrig på, hvad tidligere kunder har haft af oplevelser hos os, er du velkommen til at læse deres testimonials. Vil du gerne vide lidt mere om, hvordan vi arbejder, kan du blot læse videre i denne artikel.

Calligraphic decoration as divider of text.

16 fordele ved at arbejde med os
– Psykoterapi København NV

 
Fordelene ved bevidsthedsguidning sætter turbo på din proces. Hos Et Bevidst Liv (psykoterapi København)

Vores tilgang til psykoterapi er usædvanlig og utraditionel, måske unik.

Nedenfor er 16 ting, der er værd at vide om den måde, vi arbejder på. Mange af disse ting er med til at gøre vores arbejde super effektivt og sætte turbo på din proces. På den måde sparer de dig både tid, energi og penge …

Hvert punkt nedenfor er et link. Således kan du springe direkte til det, som interesserer dig, hvis du ønsker det. Er du nysgerrig på det hele, så læs blot videre i artiklen efter punkterne:

Vores særlige tilgang:
1. Vores fokus er altid 100% på dig!
2. Ekstrem tværfaglighed med fokus på helhed: Vi gør, hvad der nu end skal til for at hjælpe dig.
3. Legende og eksperimenterende tilgang, der virker!
4. Vi er brobyggere, hvilket giver dig bedre resultater og livskvalitet!

Fordelene ved bevidsthedsguidning (vores type psykoterapi):
5. Bevidsthedsguidning er det, vi kalder vores gren af psykoterapi.
6. Helhed er altid det, der virker. Derfor er helhed altid både vores mål og målestok.
7. Få hjælp til svar på de store spørgsmål i livet.
8. Vores mål er grundlæggende løsninger, ikke symptombehandling.
9. Højere bevidsthed gjort praktisk, så det virker i dagligdagen.
10. Opnå livsændrende bevidsthedskolbøtter, eller måske en bevidsthedsrevolution.

Det anderledes forhold mellem os og dig:
11. Du får dobbelt op: to psykoterapeuter (Bevidsthedsguider) på samme tid!
12. Du får adgang til vores personlige meninger og erfaring, når vi arbejder med dig (normalt en ‘big no-no’ i terapi og coaching).
13. Du er ligeværdig – og ikke patient eller klient.

Det konkrete og praktiske:
14. Hvor lang tid tager det – og hvad koster det?
15. Hvor mange sessioner er nok?
16. Hvor foregår det?


Vores særlige tilgang

1. Vores fokus er altid 100% på dig!

Vi har masser af teorier, teknikker, metoder og behandlingsformer ‘i rygsækken’, men vi tager ikke udgangspunkt i dem. I stedet er DU vores udgangspunkt – din bevidsthed, dine behov, dine ønsker, mål og drømme, din helhed.

Vores soleklare basis og fokus er dig, altid.

I vores tilfælde er det ikke en kliché – det er sandt.


2. Ekstrem tværfaglighed med fokus på helhed:
– Vi gør, hvad der nu end skal til for at hjælpe dig.

Vores helhedssyn gør os til specialister i tværfaglighed.

Vores kunder kan komme til at opleve både: psykoterapi, healing, coaching, kinesiologi, mentoring, kropsterapi, “tapping” (EFT), traumebehandling, stressbehandling, Qigong, konflikthåndtering, skyggearbejde, mindfulness, parterapi, familieterapi, Enneagrammet og transpersonlig psykologi (inklusive forskellige typer indre rejser i bevidsthed). Plus vores egne metoder og teknikker, som ofte går på tværs af ovenstående.

Vi går til vores arbejde med dig med en kombination af ekstrem tværfaglighed, nærvær, nysgerrighed, hygge og leg – ud fra et fokus på dig som helhed.

Vores tværfaglige, legende tilgang er en logisk følge af vores fokus på dig som menneske og helhed. Teorier og teknikker er fine, men generelle og upersonlige – og dermed ofte upræcise. For os er det mennesket der tæller, og der er aldrig to mennesker, der er ens, så vi gør aldrig det samme to gange i træk, i stedet tilpasser vi alt til dig.

Vores tilgang er, at vi gør, hvad der nu end kræves for at hjælpe dig. Gerne på en legende måde.


3. Legende og eksperimenterende tilgang, der virker!

 
Carl Jung, Abraham Maslow og Albert Einstein om leg som basis for udvikling.

Vores tilgang til vores arbejde er legende for som Carl Jung, Albert Einstein og Abraham Maslow lagde vægt på, så er leg og intuition super vigtige, når det handler om problemløsning, kreativitet og udvikling. Så …

Vi bruger formålsrettet leg, når vi hjælper vores kunder til se nye sammenhænge, få nye indsigter og finde løsninger på problemer.

Det er både sjovt og overraskende effektivt.


4. Vi er brobyggere, hvilket giver dig bedre resultater og livskvalitet!

 
Hos Et Bevidst Liv er vi brobyggere mellem 1) mennesker, 2) teorier og teknikker og 3) højere bevidsthed og dagligdagen. (Psykoterapi  i  København).

Vi ser os selv som brobyggere. Her er hvordan:

– Vi bygger bro mellem mennesker (f.eks. i parterapi, konfliktløsning og familieterapi)
– Vi bygger bro mellem teorier og teknikker
– Vi bygger bro mellem højere bevidsthed og dagligdagen

Alt det gør vi, fordi det giver bedre livskvalitet. Både til vores kunder og til os selv.

Har du læst nok til at du synes du vil prøve det? Så kontakt os gerne:

Psykoterapi København:

Kontaktdata på Søren Lauritzen og Birgitte Coste


Fordelene ved bevidsthedsguidning (vores type psykoterapi)

5. Bevidsthedsguidning er det, vi kalder vores gren af psykoterapi

Hvis der er noget, man kan kalde traditionel psykoterapi, så er det ikke det, vi tilbyder … eller rettere: det tilbyder vi også, men på en utraditionel måde.

Det, vi tilbyder, er faktisk mere end psykoterapi. Man kunne kalde det “helheds-psykoterapi” eller “psykoterapi plus” (eller sågar “super-psykoterapi”).

Men vi kalder det typisk bevidsthedsguidning.

Som du allerede så i starten af artiklen, så er vores baggrunde virkelig brede, og det kommer selvfølgelig dig til gode.

Vi har også samlet vores overordnede viden og erfaring i et system, vi kalder Helhedsforståelsen, men uanset det, så arbejder vi helt frit og tværfagligt. (Navnet Helhedsforståelsen mere end antyder vores fokus på helhed, men ud over det, så har vi også et klart fokus på det måske mest kraftfulde i dit liv: din bevidsthed og vilje.)

Når alt det er sagt, så er psykoterapi typisk baseret på samtale mere end noget andet, og det er også vores udgangspunkt: Du får først og fremmest en hyggelig, men potentielt livsforandrende snak med to mennesker, som virkelig vil dig det allerbedste.


6. Helhed er altid det, der virker!

– Derfor er vores mål og målestok er helhed

 
Dartskive med pil i bullseye. Helhed er både vores mål og vores målestok.

Vi har indset en simpel, simpel sandhed, der kan siges i kun to ord:

Helhed virker.

Det er logisk nok, og vi kender det jo fra diverse fysiske og mekaniske ting: Hvis tingen ikke er hel, hvis der mangler en del, så fungerer tingen ikke optimalt. (F.eks. En cykel som ikke har nogen skærme kører måske fint, men er ubehagelig i regnvejr. En cykel uden sadel kan måske godt køre, men den er ikke rar at køre på. En cykel, der mangler et hjul, kan slet ikke køre.)

Ikke-helhed virker ikke optimalt – måske virker det slet ikke.

Vi mennesker er ikke maskiner, men vi oplever stadig princippet om helhed versus ikke-helhed:

Hvis noget i dit liv ikke virker som det skal, så er en helt typisk årsag, at der mangler helhed på det område, hvilket igen vil sige, at der mangler bevidsthed og afklaring. Det er så de ting, vi hjælper dig med. Vi hjælper dig (tilbage) til helhed og balance.

Vi ser dig som hel

Behandlere kan have en af to diametralt modsatte tilgange til dem, de hjælper: De kan se dem som syge og defekte, eller som raske og hele.

Vores udgangspunkt er, at du allerede er hel og velfungerende, men bare har glemt det på enkelte områder af livet. Der kan du så have udfordringer, symptomer og problemer og måske endda opleve, at du selv og dit liv ikke virker.

Vores opgave er så at hjælpe dig tilbage til helhed, så problemerne bliver løst, og du og dit liv kommer til at virke igen.

Eller, sagt på en anden måde: Vi ikke bare ser dig som rask og velfungerende, vi VED, at du er rask og velfungerende, også selv om du selv er usikker på det. Og vi ved, at alt det, som ikke virker i dig selv og dit liv, det kan du bringe til at virke, bare du får det helt rigtige lille skub, lige præcis den smule hjælp fra os, som du har brug for.

Vi kender vejen – vi ved, hvad helhed er

Vores arbejdsform kommer af dette:

Vi har gået vejen selv. Vi har fundet frem til vores egen helhed og arbejder ud fra den.

Man kan sige, at vi har en slags skitse eller blåtryk (på engelsk: blueprint) for helhed i vores bevidsthed.

Når vi så lærer dig og din bevidsthed at kende, så kan vi sammenligne – og ud fra det guide dig hurtigt videre.

På den måde er vi mindst lige så meget guider som vi er terapeuter – formentlig mere. Det er også derfor, vi oftere kalder os bevidsthedsguider, end vi kalder os psykoterapeuter.

Vi vil forstå dig, hele dig

For at kunne arbejde på den måde, er vi nødt til at se og forstå hele dig, alle mulige sider, aspekter og dele af dig. Det er faktisk den måde, vi arbejder på:

Vi vil rigtig gerne vide, hvordan din bevidsthed fungerer og hvordan det er at være dig. Vi ønsker at forstå dig … indefra.

Så du kommer ikke til at møde ret mange mennesker, der er så nysgerrige på dig som menneske, som vi er. Vi stiller mange spørgsmål, og ofte vil det være lige så spændende for dig at svare, som det er for os at høre dine svar.

Når vi så har forstået noget om, hvordan det er at være dig, så kan vi hjælpe dig hurtigere og mere effektivt end de fleste andre.

Eller det er vores påstand. Det er du selvfølgelig dommer over.


7. Få hjælp til svar på de store spørgsmål i livet

 
Person, som står ved havet i en flot solnedgang og tænker og livets store spørgsmål.

Så fantastisk som vores privilegerede liv i Danmark er, så bruger vi alligevel en masse tid, opmærksomhed og energi på diverse forskellige ting, som kan stresse os og gøre os “ude af os selv”.

I den situation er der ikke meget plads til fordybelse og refleksion, så mange af os savner at komme lidt dybere ned i nogle af livets vigtigste spørgsmål. Det kan for eksempel være:

• Hvad er meningen med livet?
• Hvem er jeg?
• Hvordan kan jeg være autentisk – og leve autentisk?
• Hvorfor er jeg her, hvad er mit job som menneske, min “mission” i livet?
Hvordan træffer jeg gode beslutninger?
• Hvilke formål og mål er værd at stræbe efter her i livet (og hvilke er ikke)?
• Hvordan kan jeg få det godt indeni (en god værenstilstand)?
• Hvordan kan jeg med fordel leve i praksis?
• Har jeg en sjæl?
• Har jeg fri vilje?
• Er der mere “mellem himmel og jord” end det, “normale”, vi kan måle, veje eller sanse?
• Hvad med døden; behøver jeg at frygte døden?
• Hvad er sandheden (om alt muligt)?
• Hvad er egentlig virkeligt / virkelighed, og hvad er ikke?
• Hvad er vigtigt her i livet, og hvad er ikke?
• Hvordan er min [mor, far, datter, søn, kæreste, ven, boss, osv.] og hvordan får jeg det godt med dem?
• Hvordan bliver jeg spirituelt oplyst?

Ville du gerne finde dine egne svar på de spørgsmål, og andre som ligner dem? Det kan du formentlig godt, og det hjælper vi dig gerne med.

(Hvor tit har du mon fået det tilbud?)


8. Vores mål er grundlæggende løsninger, ikke symptombehandling

Hvis du vælger at arbejde med os, så skal du vide dette:

Vi har fokus på grundlæggende løsninger og afklaring, ikke symptombehandling.

For at sige det ligeud, så er vi ikke interesserede i, at du ser os som dine “fiksere” og overlader ansvaret for dine problemer til os.

Vi er eksperter i at lære dig at finde viljen og tage ansvaret, og vi hjælper dig med at styrke dig selv og bruge din personlige kraft så effektivt som muligt.

Vi vil have, at du føler dig klogere, mere indsigtsfuld og stærkere hver gang du forlader os.

Og det kan godt lade sig gøre. Vi har i al fald aldrig oplevet, at det ikke kan.

Det lyder måske mærkeligt, men vi anser ikke dine symptomer, fobier, eventuelle diagnoser og din frygt, angst, PTSD, stress, dine familie- og parforholds-problemer, dine arbejdsudfordringer eller hvad-det-nu-er for super-vigtige. Men vi ignorerer dem ikke, tværtimod hilser vi dem velkommen, dels fordi du gerne vil af med dem, og vi kan hjælpe dig med det, men også fordi vi kan hjælpe dig med at bruge dem konstruktivt … som en drivkraft og en genvej til dine egne svar og løsninger, der rent faktisk virker – også på lang sigt.

Ja, dine symptomer, udfordringer og problemer bliver afklaret og løst, og det er måske hvad du i første omgang opsøger os for, men for os er det ikke pointen.

For os er pointen, at du vokser som menneske og bliver stærkere og mere hel. At du forstår mere og kan mere, når du har været sammen med os. Når du – sammen med os – skaber den situation i dig selv og dit liv, så bliver diverse symptomer og problemer rent faktisk løst af sig selv – både her og nu og i fremtiden.

Vores udgangspunkt er simpelt:

Dit mål for dig er også vores mål for dig.

Vi vil hjælpe dig med hvad end, du ønsker, og vi er “brede” og erfarne nok til at hjælpe med hvad som helst – psykisk, følelsesmæssigt, kropsligt, energetisk, relationsmæssigt og praktisk. Kort sagt: Vi kan hjælpe med alle typer problemer, udfordringer og mål, inklusive ønsker om indsigt, personlig udvikling og spirituel udvikling.

Men først vil vi hjælpe dig til at blive afklaret med, præcis hvad det er, du ønsker. Hvad der vil være allerbedst for dig. Når vi sammen har fundet ud af det, så ved vi, hvor vi – dvs. du – skal skal hen.

Derudover har vi også selv et mål med vores arbejde:

Vi vil se dig vokse og blomstre som menneske!

Vi vil lære dig at finde indsigt og styrke; og se dig opdage, hvor kraftfuld din bevidsthed og vilje er. Vi give dig viden og værktøj til at skabe disse to ting:

– en god oplevelse af dit liv (præget af en god værenstilstand indeni, så du f.eks. oplever meget kærlighed, glæde, ro, mening, helhed, osv.)
og
– et godt liv i praksis (med f.eks. familie, parforhold, bolig, økonomi, uddannelse, arbejde, fritid, osv).

Helt ideelt vil vi se dig gøre det – og være der for dig undervejs.

Hvis du også gerne vil have de ting, og du har viljen til at være åben, ærlig og klar til forandring, så kan du helt sikkert få dem. Typisk meget hurtigere end du måske tror.

Vi har mange års erfaring med at arbejde på den måde, og vi ved at det virker! Super-godt, faktisk.

Hvis du har lyst til at prøve det, så kontakt os nu:

Psykoterapi København:

Kontaktdata på Søren Lauritzen og Birgitte Coste


9. Højere bevidsthed gjort praktisk, så det virker i dagligdagen

Det er vores oplevelse, at de fleste mennesker kan have kæmpe glæde af de ting, som højere bevidsthed kan byde på, men at de også kan have svært ved at tage indsigterne (sandhederne) fra højere bevidsthed med tilbage til deres daglige liv. Det er den ting, vi gør og hjælper andre med: Vi gør højere bevidsthed praktisk.

(Vi har givet os selv titlen Bevidsthedsguider, og du kan læse mere om psykoterapi generelt samt vores tilgang til det her.


10. Opnå livsændrende bevidsthedskolbøtter eller måske en decideret bevidsthedsrevolution

 
Mand, der laver en kolbøtte i luften. Med psykoterapi eller bevidsthedsguidning, kan du opnå bevidsthedsændrende bevidsthedskolbøtter.

Det at arbejde med os er typisk temmelig livsforandrende. (På en rigtig god, positiv måde, naturligvis).

Det er nemt, hyggeligt, sjovt og spændende – samt for dem som forventer traditionel psykoterapi: kun en lille smule mærkeligt – at arbejde med os. Men effekterne er store.

Undervejs kommer du sandsynligvis til at lave det, vi kalder nogle “bevidsthedskolbøtter”, dvs. du får indsigter, som vender op og ned på den måde, du hidtil har set tingene på; og det område i dit liv, der er tale om, falder derefter på plads på en ny og bedre måde.

Og det kan faktisk blive endnu bedre:

Arbejder du med os mere end nogle få gange, f.eks. i et lidt længere forløb eller på vores uddannelse, så er det muligt (sandsynligt), at du vil lave din egen personlige bevidsthedsrevolution.

En bevidsthedsrevolution er en stor, positiv og permanent forandring i din bevidsthed, der har nogle ret fantastiske effekter, hvoraf den vigtigste er, at du får et bedre liv. Vi plejer at sige, at det skyldes, at du har installeret et nyt og bedre styresystem i din bevidsthed, som gør, at alting fungerer bedre for dig.

Men alt det er selvfølgelig rent teoretisk for dig nu. Først skal du prøve det, prøve os.


Det anderledes forhold mellem os og dig

Her er tre ting, som gør forholdet mellem dig og anderledes, end du kan opleve det hos andre psykoterapeuter:

11. Du får dobbelt op: to psykoterapeuter (Bevidsthedsguider) på samme tid

Hos os får to psykoterapeuter på samme tid (kvinde og mand, søster og bror), som hjælper dig samtidig; det giver både balance, dynamik og effektivitet.

Hvis én psykoterapeut er godt, så må to være dobbelt så godt … Men faktisk er det endnu bedre, for vi kender hinanden så godt, at tingene ofte går op i en højere enhed, når vi arbejder sammen. Vi komplementerer hinanden, så helheden bliver større end summen af delene.


12. Du får adgang til vores personlige meninger og erfaring, når vi arbejder med dig
– Normalt et ‘big no-no’ i terapi og coaching

Modsat mange andre terapeuter, så er vi ikke bange for at bruge os selv og eksempler fra vores eget liv.

Det, du møder hos os, er professionelt, men det er ikke en kølig, afstandtagende professionalisme, det er simpelt hen os, præcis som vi rent faktisk er.

Vi er heller ikke bange for at sige vores mening til dig ærligt og kærligt, ganske som du ville have fået det serveret af din bedste ven.

Der er ikke mange terapeuter, der arbejder på den måde, men vi gør, fordi vi har valgt bare at være os selv, autentiske.

Man kan faktisk sige, at vi gør det, vi er.


13. Du er ligeværdig – og ikke patient eller klient

Nok så vigtigt er det, at:

Vi ser dig ikke som patient eller klient, men som et ligeværdigt menneske.

Du er kunde hos os, men du er IKKE vores patient. Vi møder dig ikke som behandlere eller terapeuter. Vi møder dig som venner (kompetente venner).


Det konkrete og praktiske

14. Hvor lang tid tager det – og hvad koster det?

Også det med tiden og pengene gør vi på en usædvanlig måde, nemlig den, vi synes er mest rigtig:

Sessioner med os er ikke styret af tiden, men af dit behov: En session tager den tid, den tager.

Vi slipper dig ikke, før vi føler, at du er klar til det og har fået det ud af det, som du har behov for. En typisk session er på 2 til 3 timer. (Men det sker af og til, at der er brug for 4 timer eller mere).

Prisen er 3.000 kr. for de 2, 3 eller flere timer. Det vil sige, at prisen den samme uanset, hvor længe det tager, og uanset om du er alene sammen med os eller sammen med en anden (som du typisk vil være i f.eks. parterapi eller familieterapi).

Du får også to psykoterapeuter på samme tid, og det er usædvanligt effektivt, men det betaler du ikke mere for.

(NB: Hvis du er vant til at se timepriser på mellem 800 og 1.800 kr., så lyder det måske som om 3.000 kr. er i den dyre ende, men det er det ikke – bare tænk på hvad du får: Ikke kun en time, men så lang tid, som du har brug for, og ikke kun en terapeut / bevidsthedsguide af et køn, men to stk., både kvinde og mand.

Er der rabat til “mindre bemidlede”? Ja, det kan vi godt finde ud af. Det vil så altid være en individuel vurdering baseret på din aktuelle økonomiske situation.


15. Hvor mange sessioner er nok?

Hvor mange sessioner har du brug for? Det kommer naturligvis an på, hvem du er, og hvad du gerne vil opnå. Med de fleste ting kan du sammen med os komme langt på få sessioner.

Små forbedringer kan du skabe sammen med os på bare en enkelt session eller to. Lidt større forbedringer tager typisk lidt længere tid, og så fremdeles.

Nogle terapeuter tilbyder “pakker” på f.eks. 5, 10 eller flere sessioner. I vores tilfælde giver det ikke mening. Hvorfor skulle vi sælge dig en masse sessioner, hvis nogle få er nok?

I stedet gør vi sådan her: Hver gang vi mødes, så slutter vi af med at spørge dig, om du har behov for at mødes igen. Vi aftaler for en session ad gangen, og det er dig (= dine behov), som er styrende.

Hvis du gerne vil kunne planlægge, og du har det bedst med at have en “bagkant” på et antal sessioner, så er vores bedste råd til dig at prøve det et par gange og se hvor langt, du kommer. Når du har prøvet det, kan du (og: vi, sammen) bedre vurdere hvor mange møder, der sandsynligvis vil være perfekt til dig.

Hvis du virkelig vil sætte turbo på din personlige og spirituelle udvikling og samtidig lære at hjælpe andre på en tværfaglig, optimal måde, så kan du jo overveje at tage vores uddannelse til Bevidsthedsguide.


16. Hvor foregår det?
-Psykoterapi København

Vi mødes normalt hos os, men vi er fleksible:

Vi kan mødes hos os i København NV eller hos dig et sted i Københavnsområdet.

Hvis vi skal komme til dig (i Københavnsområdet), så læg 200 kr. oveni prisen til tid og transport. Hvis vi skal rejse længere til dig, så aftaler vi nærmere.

Vi kan også “mødes” online via f.eks. Skype eller telefon / telefonmøde.


Afslutningsvis, husk at …

Du KAN få løst dine problemer og udfordringer og sætte turbo på din personlige udvikling! Kontakt os nu, på:

Psykoterapi København:

Kontaktdata på Søren Lauritzen og Birgitte Coste

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kærlige hilsener

Birgitte Coste og Søren Lauritzen

Calligraphic decoration as divider of text.

Vores andre tilbud i bevidsthedsguidning

To impalaer kæmper. Få hjælp til konfliktløsning hos Et Bevidst Liv.

Konfliktløsning
Få løst jeres konflikter nemt og effektivt med højere bevidsthed.

Elefantfamilie, der hjælper hinanden. Familieterapi hos Et Bevidst Liv i København NV.

Kærlig og effektiv familieterapi og familierådgivning
– Få ro og glæd i familien med højere bevidsthed i praksis

To mariehøns på et blad. Få hjælp til parterapi og ægteskabsrådgivning hos Et Bevidst Liv.

Red dit parforhold med højere bevidsthed
– Parterapi i København.

Sæt turbo på din personlige udvikling i et mini-forløb i København. Med Birgitte Coste og Søren Lauritzen fra Et Bevidst Liv.

Sæt TURBO på din personlige udvikling med bevidsthedsguidning i et mini-forløb (enetimer)

Lidt om os, Birgitte og Søren

Portræt af Birgitte Coste og Søren Lauritzen fra Et Bevidst Liv.

Om Birgitte Coste og Søren Lauritzen.

Testimonials og anmeldelser af Et Bevidst Liv.

Testimonials og anmeldelser af Et Bevidst Liv

Gå til Forsiden

Calligraphic decoration as divider of text.

Scroll to Top