Bevidstheds-boosters
– Vigtig og nyttig viden, positive nyheder og gode budskaber

– Oversigts-artikel i ‘Bevidstheds-booster-serien’

Bevidsthedsboosters er nyttig viden, gode budskaber og positive nyheder, som kan øge din livskvalitet.

Vil du gerne have en forfriskende tår af visdommens brønd? En god, stor slurk fyldt med nyttig viden, positive nyheder, gode budskaber om livet og meget mere?

Du kan slukke tørsten lige her. Og det skal ikke engang koste dig en øre (eller et øje, som den mytologiske asekonge Odin måtte betale i ‘pant’ for at få lov til at drikke af jætten Mimers brønd, også kaldet “visdommens brønd”).

Her kan du ‘booste’ din bevidsthed med vigtig viden om alt det, der vedrører det at være menneske (f.eks. krop, sind, tanker, mindset, behov, følelser, ‘sjæl’, ånd mv.). Du vil via disse Bevidstheds-boosters få tips og tricks og gode ideer til, hvordan du kan øge din livskvalitet og skabe dig et godt liv med en god livsoplevelse.

Den type viden, som formidles her har typisk udgangspunkt i banebrydende forskning og videnskabelige studier foretaget af pionerer inden for deres felt. Det er ofte (men ikke altid) viden, som bygger bro mellem det umiddelbart ikke målbare (f.eks. spiritualitet, indre oplevelser osv.) og mere klassisk, traditionel videnskab.

Den viden, som du får her, er dermed ikke blot inspirerende og opløftende – den kan rent faktisk gøre din livsoplevelse og dit liv i praksis bedre, hvis du vælger at tage den til dig.

God fornøjelse!

 

Positive følelser er ikke bare rare, de er også super-vigtige for et godt immunforsvar

Dr. Joe Dispenza beviser sammenhængen mellem positive følelser og et godt immunforsvar.Vidste du, at du kan booste dit immunforsvars kemi op til 50% (måske mere) over et par dage uden andet end at være i positive følelser? Det kræver blot, at du tilbringer 10 minutter et par gange pr. dag i en værenstilstand af enten glæde, kærlighed, taknemmelighed eller inspiration!

Dette mener amerikanske videnskabs-spiritualitets-brobygger Joe Dispenza (doktor i kiropraktik med flere bøger om neurovidenskab, bevidsthed og intention/The Law of Attraction bag sig).

Læs artikel


Hvordan bliver man lykkelig?
– De ni bevidste valg, lykkelige mennesker træffer

Bevidstheds-boosters: Hvordan bliver man lykkelig. 9 valg lykkelige mennesker træffer igen og igen.Vidste du, at der er en videnskabeligt funderet opskrift på livets evige spørgsmål: ‘Hvordan bliver man lykkelig?’

Et kvalitativt studie af lykkelige mennesker viser, at når man hele tiden træffer nogle helt bestemte indre valg (ni valg for at være helt præcis), så ændrer en livsoplevelse sig markant til det bedre. Man oplever oprigtig, langvarig glæde og påvirkes mindre af livets små og større uundgåelige knubs.

Læs artikel


Gå til oversigts-siden, Samlinger

Gå til forsiden

Scroll to Top