Testimonials og anmeldelser af Et Bevidst Liv

Testimonials og anmeldelser af Et Bevidst Liv.

På denne side vil du kunne læse om vores kunders og elevers oplevelser af at gå hos, Birgitte og Søren, i Et Bevidst Liv.

Vi tilbyder meget anderledes psykoterapi (vi kalder det for bevidsthedsguidning) inden for mange forskellige områder i livet samt en helhedsorienteret, tværfaglig og super personlig bevidsthedsuddannelse.

Neden for kan du læse vores kunders testimonials og anmeldelser af psykoterapi, familieterapi, konfliktløsning og vores bevidsthedsuddannelse.

God fornøjelse.

Kærlig hilsen
Birgitte og Søren

Flot dekoration, som adskiller tekst.

Psykoterapi (bevidsthedsguidning)

“Det, som har været specielt for mig ved Birgittes og Sørens terapisessioner, er, at de på trods af deres store livsvisdom bare virker så jordnære og som ens gode venner. At møde nogen, som lytter så dybt til en, og som man kan mærke oprigtigt vil én og forstår én har gjort, at jeg har turde åbne mit hjerte op og meget hurtigt har oplevet en større forandring på de indre planer i form af langt større fred, harmoni og kærlighed.”

~ Emil G. ~

Flot dekoration, som adskiller tekst.

“Fem Bogart-hatte herfra

At være hos Birgitte og Søren er anderledes. Anderledes på den bedst tænkelige måde. Her er ingen stivhed, men masser af menneskelighed, humor og forståelse. Man bliver mødt med respekt for hvem man er og en oprigtig nysgerrighed for at dirke låsen op.

Man skal dog ikke misforstå dette åbne rum som noget ligegyldigt eller som hyggesnak. Bagved gemmer der sig to kompetente mennesker med stor indsigt i, hvordan vi alle er sat sammen. En indsigt, der smitter af og giver forståelse og respekt. Både for én selv og for dem, vi omgiver os med.

De er hurtige, uden at være forjagede, til at komme frem til det, som problemstillingerne drejer sig om. Dette sker på en logisk måde, hvor man hele tiden selv er med, og forstår hvilke valg man bliver nødt til at træffe, hvis man har lyst til at ændre noget i sig selv.

Jeg håber at deres måde at gå til sindet på vil sprede sig. For mig giver det simpelthen mere mening på den måde, Birgitte og Søren gør det.”

De varmeste anbefalinger.

~ Mathias S. ~

Flot dekoration, som adskiller tekst.

Familieterapi

“Tak – Søren og Birgitte for et fantastisk forløb, som har gjort så meget godt i min lille familie.

Det vigtigste for mig var, at vi fra fra starten skulle tage en beslutning om at vi ville arbejde seriøst med at få løst problemerne. Meget logisk og enkelt – en forudsætning for at komme videre.

Beslutningen gjorde, at vi måtte lægge alt dårligt bag os og arbejde os fremad. Det krævede en del, når man var fyldt op af vrede, sårede følelser, uindfriede forventninger m.m.
Det lykkedes ved hjælp af øget bevidsthed på egen adfærd.

Et redskab hertil var at bruge Enneagrammet, som vi blev meget interesseret i at benytte.

Vi arbejdede også med konkrete kontrakter og fik skriftlige løsningsforslag til konfliktløsning.
Alt var meget praksisorienteret, nærværende og ingen hokus pokus.”

~ Kirsten H. ~

Flot dekoration, som adskiller tekst.

Konfliktløsning

“Efter at have haft en uløselig konflikt med min mor gennem næsten to år, kom vi i kontakt med “Et Bevidst Liv”. Søren og Birgitte arbejdede med min mor og mig – i starten af forløbet hver for sig og senere sammen.

De har en evne til at skabe en meget tryg stemning og stiller relevante spørgsmål, som giver dig noget at tænke over: hvem er du selv, og hvilke valg vil du træffe for at få et godt liv. De har en holistisk tilgang til terapi/coaching uden at det bliver for “langhåret”.

De deler ud af deres egne erfaringer, hvad jeg aldrig har oplevet i nogle andre terapiformer. Det har givet stor mening for mig, og det er sikkert også derfor, at det er så trygt at være i deres selskab.

Jeg ikke anbefale dem nok. De er så dygtige. Skulle jeg nogensinde få brug for hjælp til at løse en hårdknude relation, eller noget andet, parterapi, almindelig hjælp i livet, vil jeg helt sikkert opsøge dem igen.

Jeg kan ikke takke nok. Min mor og jeg har fået hinanden tilbage i vores liv.”

~ Emil S-U ~

Flot dekoration, som adskiller tekst.

Bevidsthedsuddannelse

“Jeg har studeret spiritualitet og personlig udvikling intenst igennem de sidste 4 år, men har ikke kunnet finde nogen, som kan matche Birgittes og Sørens niveau af undervisning i Danmark overhovedet. Ikke ét spørgsmål har jeg stillet uden et fedt svar.

Så hvis man virkelig vil have værktøjerne til at udvikle sig selv og andre i raketfart, så har denne uddannelse alt, hvad man kan ønske sig. Jeg kan bare sige, at jeg slet ikke er den samme mand længere – så overvej det, dig derude ;-)”

~ E. G. ~

Flot dekoration, som adskiller tekst.

Mere information om Et Bevidst Liv

Portræt af Birgitte Coste og Søren Lauritzen fra Et Bevidst Liv.
Gå til ‘modersiden’ for “Om os”:
Om Birgitte Coste og Søren Lauritzen.

FAQ (Ofte stillede spørgsmål) til Birgitte og Søren, Et Bevidst Liv.

FAQ (ofte stillede spørgsmål)

Gå til Forsiden

Flot dekoration, som adskiller tekst.

Scroll to Top