Bevidsthedsuddannelse
– Vejen til et godt liv

2 niveauer:
– Bevidsthedsguide (3 år)
– Overbygning: Bevidsthedslærer (individuelt, 1 år)

Bevidsthedsuddannelsen med Søren Lauritzen og Birgitte Coste er en alternativ og højst individ-fokuseret uddannelse i bevidsthed, bevidstgørelse, personlig udvikling samt det at leve et godt liv. Dette er fokus både for dig personligt, men også for dine kommende kunder.

For ja, uddannelsen handler ikke kun om viden, metoder og erfaring, men har faktisk det overordnede formål, at du selv skaber dig en god livsoplevelse og et godt liv i praksis … allerede mens du går på uddannelsen. Vi er jo nødt til at hjælpe os selv, før vi kan hjælpe andre. 😉

Alt det starter med, at du laver en personlig bevidsthedsrevolution, dvs. foretager et grundlæggende bevidsthedsskifte (på helt din egen måde, og som det passer bedst for netop dig). Dette betyder på sigt, at du rent faktisk skaber dig en ny oplevelse af livet, en ny virkelighed. På denne måde er uddannelsen dybt personlig – og potentielt totalt livsforandrende.

Derfor er dette en uddannelse for dig, som er klar til udvikling, forandring og forbedring af snart sagt alt i dit liv.

Uddannelsen er bevidsthedsudvidende i ordets bedste forstand; den er oplysende i spirituel forstand; den er super anvendelig i praktisk forstand – den er kort sagt revolutionerende både indadtil i dig og udadtil i dit liv. Den kan og vil ændre stort set alt for dig (på de måder, som du selv vælger, naturligvis).

Det er udfordrende, ja, men også både spændende og sjovt. Uddannelsen er en fantastisk rejse væk fra det, der ikke virker i dig og dit liv og hen mod noget der gør. Og hvis du samtidig gerne vil lære at hjælpe andre med deres bevidsthed (og hele deres liv) på en virkelig effektiv måde, så er det den rigtige uddannelse for dig.

Der er to niveauer i bevidsthedsuddannelsen:

 
– En uddannelse til Bevidsthedsguide – den foregår primært på hold, men der vil også være hjemme- og gruppearbejde samt individuel undervisning/guidning.

– En overbygning som Bevidsthedslærer – dette er i høj grad individuel undervisning/guidning, men også hjemmearbejde og, ikke mindst, undervisningstræning, både på foredrag, kurser/workshops og hold. (Ønsker du at blive Bevidsthedslærer, kan du starte allerede, mens du uddanner dig til Bevidsthedsguide – det vil forkorte overbygningen for dig).

Bevidsthedsuddannelse: En alternativ uddannelse til Bevidsthedsguide og Bevidsthedslærer. Med Søren Lauritzen og Birgitte Coste

Hvis du er nysgerrig og gerne vil læse om det at blive Bevidsthedsguide eller Bevidsthedslærer (hvad det er, hvad det kræver, og hvordan det foregår), så kan du blot følge nedenstående links:

 

Bliv Bevidsthedsguide
– Transformér dit og andres liv

Nysgerrig?
Tag et hurtigt kig og se, om det mon er noget for dig!


Mere information om bevidsthedsuddannelsen

 
Uddannelsen til Bevidsthedsguide (hvad går den ud på, og er den mon noget for dig?)
Uddannelsen til Bevidsthedsguide (for dig, der vil læse en kortere version om uddannelsen)

Bevidsthedsguide-uddannelsens opbygning og indhold (oversigt over moduler og kurser)
    – Beskrivelse af kurserne på bevidsthedsguide-uddannelsens første år
    – Beskrivelse af kurserne på bevidsthedsguide-uddannelsens andet år
    – Beskrivelse af kurserne på bevidsthedsguide-uddannelsens tredje år

Hvad er en Bevidsthedsguide? (for dig, som vil have den korte version)
Hvad er en Bevidsthedsguide? (for dig, som vil have en uddybende beskrivelse)

Uddannelsen til Bevidsthedslærer (hvad går den ud på, og er den mon noget for dig?)

Datoer og priser for Bevidsthedsuddannelsen

Bevidsthedsrevolution (hvad er det, og hvorfor er det vigtigt?)

Gå til Forsiden

Scroll to Top