Bliv Bevidsthedscoach
– En ekstra kraftfuld coach-uddannelse

Birgitte Coste og Søren Lauritzen fra Et Bevidst Liv

Birgitte Coste og Søren Lauritzen er undervisere, skribenter, Bevidsthedscoaches samt Bevidsthedsguider. De arbejder tværfagligt med en tilgang, som er udviklings- og helhedsorienteret, hvor de bygger bro mellem højere bevidsthed og dagliglivet. Denne tilgang kalder de for “Helhedsforståelsen”.

– Er du interesseret personlig og spirituel udvikling?

– Er du fascineret af bevidsthed og den power der ligger i at udvide den (både hos dig selv og andre)?

– Kunne du godt tænke dig at hjælpe andre mennesker på en enkel, men super effektiv måde, som virkelig virker i dagligdagen?

– Har du overvejet at tage en coach-uddannelse, men har en fornemmelse af, at traditionel coaching i sig selv (fantastisk som det er) måske ikke helt er nok for dig? At det måske er en smule begrænset?

– Har du lyst til en personlig, individ-fokuseret uddannelse på et lille hold (maks. 6 deltagere)?

Så er vores Bevidsthedscoach-uddannelse sikkert noget for dig! (Bevidsthedscoach-uddannelsen er en del af basis-niveauet i vores bevidsthedsuddannelse).

Bevidsthedsuddannelsens struktur hos Et Bevidst Liv med Søren Lauritzen og Birgitte Coste.

Hvad er en Bevidsthedscoach?
– Det er en coach med MERE!

Som Bevidsthedscoach opnår du BÅDE alle de samme coach-kompetencer, som traditionelle coaches har, OG noget fantastisk, som du bare ikke kan få andre steder …

Du lærer først de helt basale retningslinjer, som ligger i en neutral coach-rolle, og du får indsigt – og træning – i nogle af de mest populære coaching-modeller, bl.a. GROW, som er en af de mest anvendte modeller i verden, samt en anden life coaching-model, der er særligt populær i Danmark. Du kommer også til at lære præcis, hvad “rygraden” i stort set ALLE traditionelle coaching-systemer er.

MEN her stopper det “traditionelle” også … for “almindelig” coaching er blot basis – en nyttig ting, en helt fin grund-uddannelse, som vi lærer dig, og derefter bygger ovenpå. Og det er det, vi bygger ovenpå, der virkelig rykker!

Det, som gør en Bevidsthedscoach til noget særligt, er:

1. At Bevidsthedscoachen har al den traditionelle coach-viden og -træning, endda i flere coaching-modeller – dvs. en grunduddannelse i coaching.

2. At Bevidsthedscoachen i et vist omfang har afklaret og udvidet sin egen bevidsthed. Det bevirker i sig selv, at coachingen bliver mere effektiv. Men jo altså også at Bevidsthedscoachen kan give sig selv et bedre liv.

3. At Bevidsthedscoachen har og kan bruge Helhedsforståelsen – et særdeles kraftfuldt system, som forstærker virkningen af flere forskellige hjælpe-modaliteter – som f.eks. psykoterapi og coaching. (Mere om Helhedsforståelsen om lidt).

Bemærk: Hvis du allerede har en standard coaching-uddannelse, så behøver du formentlig ikke tage den almindelige coaching-uddannelse (punkt 1 ovenfor) hos os, men kan hoppe direkte til punkterne 2 og 3, og dermed blive Bevidsthedscoach hurtigere end ellers.

Om 1.: ‘Almindelig’ coaching: Du får en fuld ‘almindelig’ coaching-uddannelse

Vores uddannelse i “almindelig” coaching er lige så god som diverse andre coach-uddannelser, du kan tage. Eller faktisk er den bedre, for du kommer på mindre hold og lærer – samt træner – flere modeller … indtil du kan coaching “på rygraden”.

Om 2.: Afklaring: Du gennemgår selv intens personlig udvikling, mens du tager uddannelsen

Traditionel coaching er en relativt ‘stram’ samtaleform, som ikke i udgangspunktet kræver de store personlige kompetencer hos coachen. Coachen skal egentlig blot følge nogle spilleregler, som, hvis de bliver fulgt, i de fleste tilfælde kan føre kunden i mål eller hen i nærheden af målet.

Vores erfaring fortæller os imidlertid, at jo bedre din egen bevidsthed fungerer (jo mere afklaret og “ren” din bevidsthed er), desto mere optimalt vil du også kunne hjælpe andre mennesker. Du vil ganske enkelt projicere (som det hedder) meget mindre, og desuden blive bedre til at fornemme, hvad det reelle problem eller mål er, og hvad der skal til for at løse problemet eller nå målet.

Og så er der de (mange) tilfælde, hvor det mest interessante IKKE er et problem eller et mål, men derimod den helt basale ting at øge sin livskvalitet – altså at give sig selv et bedre liv – både indeni en selv og i praksis ude i verden. Her er bevidsthedscoaching helt eminent.

Men: Denne afklarethed og intuitive kompetence hos den, der coacher, kræver personlig udvikling og afklaring.

Derfor vil du, samtidig med at du lærer coaching, også komme til at arbejde personligt med din egen bevidsthed i forhold til bl.a. behov, ansvar, valg, vilje, overbevisninger, traumer, ego-type (via Enneagrammet) … og en del andre meget væsentlige ting.

Dette fokus på dig, din bevidsthed og din personlige udvikling er også en vigtig grund til, at vi underviser på meget små hold. Kun på den måde kan vi lære dig at kende så godt, at vi kan hjælpe og guide dig helt personligt, på præcis den måde, som netop du har størst glæde af.

Om 3.: Helhedsforståelsen bliver dit eget teoretiske og intuitive fundament

Helhedsforståelsen er flere forskellige ting på en gang, blandt andet:

a) Viden: En omfattende, men samtidig meget enkel og intuitivt forståelig teori om, hvordan alting – vi selv, verden og livet – hænger sammen og fungerer mest optimalt. (Baseret på højere bevidsthed).

b) Metoder: Et sæt konkrete teknikker med videre, som vi kan bruge i dagligdagen til at give os selv et bedre liv – og hjælpe andre til det samme.

a) + b) giver tilsammen:

c) Et system: Helhedsforståelsen er rent faktisk en slags styresystem til bevidsthed. (Lidt på samme måde som Windows, iOS eller Android er styresystemer til computere og smartphones). Vi kan vælge at installere styresystemet Helhedsforståelsen i vores egen bevidsthed, og gør vi det, så fungerer vores bevidsthed helt enkelt bedre, end den gjorde før.

Det er ikke den type teori, som du skal terpe og anstrenge dig for at huske. Tværtimod er det en intuitiv forståelse af sammenhængen mellem næsten ALT – og det er noget, som du naturligt kommer til at arbejde og leve efter. Simpelt hen fordi det virker bedre.

Det er denne egenskab der gør, at f.eks. coaching og psykoterapi kan blive så meget mere effektive end de var i forvejen, når de udøves af en person, der også har Helhedsforståelsen med i sin bevidsthedsmæssige “rygsæk”.

På den relativt korte tid, som uddannelsen til Bevidsthedscoach varer, kan man typisk ikke nå at blive super-afklaret med alt, og man kan heller ikke nå at få Helhedsforståelsen helt ind under huden – dvs. ‘få den fuldt installeret i sin bevidsthed’. Men man kan godt nå at blive lidt mere afklaret samt at forstå det basale, altså at få Helhedsforståelsen med i “rygsækken”.

Brobygning!

Helhedsforståelsens særkende er, at den bygger bro mellem højere bevidsthed og dagligdagen.

På den måde er Helhedsforståelsen nøglen til at lære at fungere på et højere, mere hensigtsmæssigt niveau – ikke bare inde i dig selv (tanker, følelser, overbevisninger, vaner, værenstilstande, osv.), men også i den ‘lavpraktiske’ dagligdag med familie, parforhold, arbejde og så videre.

Hvad kan du bruge Bevidsthedscoach uddannelsen til?

– Du kan leve af at bevidsthedscoache andre mennesker (utrolig effektivt).
– Du kan bruge bevidsthedscoaching i det arbejde, du ellers har.
– Du kan videreuddanne dig til Bevidsthedsguide, som er næste trin i bevidsthedsuddannelsen. (Bevidsthedsguide er en overbygning til Bevidsthedscoach).
– Du kan, efter uddannelsen til Bevidsthedsguide, uddanne dig til Bevidsthedslærer, skabe din egen skole og undervise nye Bevidsthedscoaches og Bevidsthedsguider.
– Og du kan naturligvis bruge det, du har lært, i dit eget liv. (Det kan virkelig gøre dit eget liv meget bedre).

Hvor lang tid tager Bevidsthedscoach-uddannelsen?

Hos Et Bevidst Liv arbejder vi meget fleksibelt, personligt og individuelt. Derfor tager længden af uddannelsen udgangspunkt i, hvor du er i dit liv, og hvad der skal til, for at du kan blive en rigtig god Bevidsthedscoach.

Nogle elever vil kunne uddanne sig med turbo-fart, for andre vil det være mere hensigtsmæssigt at sætte farten lidt ned. Det er helt individuelt, og noget vi finder ud af i fællesskab.

Når det er sagt, så er det en relativt kort uddannelse; den varer gennemsnit mellem et halvt og et helt år.

Hvad koster uddannelsen til Bevidsthedscoach?

Prisen for de selvstændige uddannelser hos Et Bevidst Liv er 25.000 kr. pr. halve år uanset niveau. Der er mulighed for ratebetaling, bruttolønsordning (med din arbejdsgiver, hvilket kan halvere din udgift) og evt. rabat for studerende, ledige, kontanthjælpsmodtagere m.v.

Hvor foregår det?

Stedet er:
Rytterbakken 2, 3.
2400 København NV.

(N.B. Google Maps har ofte problemer med at vise denne adresse, men Rytterbakken ligger som en lille tværvej (uden mulighed for kørsel på selve vejen) mellem Rentemestervej og Møntmestervej. Så finder du en af en af disse veje, så er du meget tæt på)

Hvornår starter uddannelsen?

Der er kontinuerlig og fleksibel opstart på uddannelsen. Du kan starte præcis, når det er det rette tidspunkt for dig.

Hvor ofte er der undervisning?

Der er i udgangspunktet undervisning hver 14. dag, 3-4 timer pr. gang. Dette vil vi justere alt efter holdets sammensætning og ønsker. 3-4 timer pr. gang lyder måske ikke af ret meget, men tro os: det er den mængde, man kan klare. Dette er jo ikke “almindelig” undervisning, det er intenst, personligt og bevidsthedsudvidende … ofte decideret “mindblowing”.

Hvornår starter uddannelsen?

Der er kontinuerlig og fleksibel opstart på uddannelsen. Du kan starte præcis, når det er det rette tidspunkt for dig.

“Jeg synes, uddannelsen lyder spændende. Hvad gør jeg nu?”

Hvis det lyder som om, dette er noget for dig, så vil vi anbefale, at du kontakter os via telefon eller e-mail:

Kontaktdata for Et Bevidst Liv

Herefter vil vi sandsynligvis anbefale dig at tage vores halvdags intro-kursus Lev mere i højere bevidsthed og skab et bedre liv – eller eventuelt et af kurserne på bevidsthedsuddannelsens intro-niveau. Formålet med et kursus for dig er, at det er uforpligtende, og at du vil få en god fornemmelse af, hvem vi er, og hvordan vi arbejder.

Hvis du efter det første kursus beslutter dig for, at du gerne vil uddanne dig til Bevidsthedscoach (bevidsthedsuddannelsens basis-niveau), og du ikke allerede har taget et eller flere kurser på intro-niveau, så vil vi sikkert anbefale dig at gøre det. På bevidsthedsuddannelsens intro-niveau har vi to forskellige selvudviklings-kurser at vælge imellem:

Du kan vælge mellem Bevidsthedsudforsker og Bevidsthedspilot. “Udforsker”-kurset er bredt, mens “Pilot”-kurset er dybere.

Vi glæder os til høre fra dig 😊

Mange kærlige hilsner
Birgitte og Søren

 

Vores kurser og uddannelser

Kursus i personlig udvikling: Bevidsthedseventyrer. Spændende weekendkursus med udforskning af udvalgte alternative, tværfaglige metoder og teknikker. Et Bevidst Liv.

Bliv Bevidsthedseventyrer:
Spændende weekendkursus med udforskning af udvalgte alternative, tværfaglige metoder og teknikker.

Kursus i personlig udvikling: Bevidsthedsudforsker. Selvstændigt kursus af 3 efter middage, hvor du udforsker 3 forskellige emner, du selv vælger. Et Bevidst Liv.

Bliv Bevidsthedsudforsker:
Selvstændigt kursus af 3 efter middage, hvor du udforsker 3 forskellige emner, du selv vælger.

Kursus i personlig udvikling: Bevidsthedspilot. Selvstændigt kursus af 3 eftermiddage, hvor du lærer at navigere i et selvvalgt vigtigt emne i dit liv. Et Bevidst Liv.

Bliv Bevidsthedspilot
Selvstændigt kursus af 3 eftermiddage, hvor du lærer at navigere i et selvvalgt vigtigt emne i dit liv.

Den alternative uddannelse til bevidsthedsguide udgør ekspertniveauet i bevidsthedsuddannelsen. Billede af en trappe med en uddannelse for hvert trin.

Uddannelsen til Bevidsthedsguide
Hvad går den ud på, og er den mon noget for dig?

Den alternative uddannelse til bevidsthedslærer udgør ekspertniveauet i bevidsthedsuddannelsen. Billede af en trappe med en uddannelse for hvert trin.

Uddannelsen til Bevidsthedslærer
Hvad går den ud på, og er den mon noget for dig?

Bevidsthedsuddannelsen– Hvad du får ud af den overordnet set!

Bevidsthedsrevolution (hvad er det, og hvorfor er det vigtigt?)

Gå til Oversigtssiden for Bevidsthedsuddannelsen

Gå til Forsiden

Scroll to Top