Blog for personlig udvikling

Blog for personlig udvikling på Et Bevidst Liv. Billede af åben bog.

Dette er vores blog på Et Bevidst Liv, som vi håber, du vil finde interessant og nyde at dykke ned i.

Emnemæssigt er der sådan set ingen grænser for, hvad du vil kunne finde her – vi kan finde på at skrive om alt muligt, som vi falder over og tænker kunne berige dig og stille din nysgerrighed.

Der er to ting, som kendetegner den type artikler, du vil kunne finde her på bloggen:

1) Alle artikler her har på en eller anden måde rod i tid. Dvs. vi kan finde på at skrive om aktuelle samfundsbegivenheder eller -temaer samt sæsonbetingede emner.

2) Alle artikler skrives med henblik på spirituel / personlig udvikling og bevidstgørelse. Vi elsker at få og skabe indsigt i og forståelse af livet og det at være menneske.

Her på etbevidstliv.dk skriver vi også artikler om personlig udvikling og bevidstgørelse, som ikke er tidsbundne på samme måde, som de er her på bloggen. Så ønsker du f.eks. at læse artikler om f.eks. bevidsthed, oplevelse, virkelighed, vilje, valg, ansvar m.m., så vil vi anbefale dig at hoppe hen i vores artikel-sektion.

Er rent drikkevand i Danmark en saga blot? – Lær, hvad du selv kan gøre!

Af Søren Lauritzen, august 2022

Er du også bekymret over dit drikkevand? Så læs med her. Her får du et overblik over hele situationen samt ideer til, hvad du selv kan gøre i dit eget hjem.

Et Bevidst Livs fødsel og første år - Kan man starte egen virksomhed med kun kompromisløs lyst og autenticitet uden hensyn til markedsbehov, kundeforventninger og økonomi?​

Af Birgitte Coste, september 2020

Er du nysgerrig på iværksætteri, og på hvordan man kan leve et autentisk liv? Læs hvorfor og hvordan vi startede en virksomhed med kompromisløs lyst og autenticitet, uden hensyn til markedsbehov, kundeforventninger og økonomi.

Husk at lave … ingenting
- Lær at slappe af

Af Søren Lauritzen, juli 2020

Der er så meget, vi tror, vi skal eller bør lave, selv under corona-lockdown, men sandheden er: Der er så godt som ingenting vi “skal, er “tvunget til” eller “nødt til”. Og det at lave ingenting er vigtigt.


Hvad vil det sige at være dansk? Vi danskere er som vi er (frihedselskende, næstekærlige individualister), og det er en god ting, ikke mindst i en krise som nu

Af Søren Lauritzen, maj 2020

Om os danskere og vores kultur og de valg vi har truffet i relation til corona-krisen, samt om helhed, accept, balance, autenticitet og mere til, herunder hvad der VIRKER i forhold til hvad der ikke gør.

Opmuntring i en corona-tid
– Vend dig mod lyset og giv dine dybe spørgsmål et lille twist

Af Birgitte Coste, maj 2020

Denne corona-tid skaber grobund for mange grublerier, spørgsmål og frygt.

Se hvordan du kan vende dine spørgsmål om og ikke alene løfte dit humør, men også din bevidsthed.

Hvad er en identitet, og hvorfor skal vi slippe den?
- Efteråret er på vej, og vi tror, vi skal tage mere tøj på, men måske er det tid til at smide det?

Af Birgitte Coste, efterår 2019

Smid tøjet, efteråret er på vej! Ja, det lyder tosset, men i overført betydning er det måske ikke helt ringe endda? Måske handler det hele blot om at give slip, så det kun er det-som-er, der er tilbage.

Scroll to Top