Et Bevidst Livs nyhedsbrev
– Nyheder og særlige tilbud lige i din indbakke

Et Bevidst Livs nyhedsbrev. Billede af en due med et brev i munden.Her på denne side (og alle andre sider på vores hjemme) kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev (på pc ude i højre kolonne og på mobil til sidst i denne artikel).

Er du nysgerrig for at læse allerede udsendte nyhedsbreve kan du dykke ned i arkivet længere nede.

Hvor ofte vil du få et nyhedsbrev?

Når det passer os. 😉 Vi sender ikke ud med noget regelmæssigt interval, kun når vi har noget på hjerte.

Hvad vil du kunne få i nyhedsbrevet?

Vi kan f.eks. finde på at dele vigtige indsigter i forhold til bevidsthed samt personlig og spirituel udvikling, tilbyde gratis bøger, print-selv billeder (med kloge citater på) eller lignende og – ikke mindst – tilbyde vores abonnenter rabat på bedvidsthedscoaching, parcoaching, uddannelse, bevidsthedsaftner, osv. (Bemærk: Vi deler aldrig dine kontakt-data med nogen!)

Hvis du ikke har modtaget dit nyhedsbrev

Har du abonneret på vores nyhedsbrev, men ikke modtaget det? (Du kan se – og klikke for at læse – udkomne nyhedsbreve i listen nedenfor). Så anbefaler vi, at du i dit e-mail system (f.eks. Hotmail, Gmail, eller lignende) tjekker din Spam-mappe – og, hvis du bruger Gmail, også fanen “Promoveringer”. (Kun de Gmail-brugere som har aktiveret Googles Smart-funktioner har de tre faner på deres indbakke, som fra venstre mod højre hedder: “Primære” – “Sociale netværk” – “Promoveringer” – det er i den sidstnævnte at vores nyhedsbrev af og til ender).

Desværre oplever en del af vores læsere at vores nyhedsbreve havner i enten Spam” eller “Promoveringer”. Heldigvis er det meget nemt at gøre noget ved.

Sådan gør du, hvis nyhedsbrevet havner i din Spam-mappe (hos f.eks. Gmail og Hotmail)
1) Gå ind i Spam-mappen
2) Marker nyhedsbrevet (sæt hak ud for nyhedsbrevet)
3) Tryk på knappen “Ikke spam” øverst på siden (over alle e-mails)
4) Nyhedsbrevet vil forsvinde fra spam-mappen og nu ligge i din indbakke (og forhåbentlig lande i indbakken fremover)

Kun for Gmail-brugere: Sådan gør du, hvis nyhedsbrevet havner i fanen “Promoveringer”
Dette er kun for dem som har aktiveret Google Smart-funktioner:
1) Når du står i din “Indbakke” vil du kunne se tre faner, nemlig “Primære” (hvor du normalt står) + “Sociale netværk” + “Promoveringer” … Klik på “Promoveringer”
2) Find vores nyhedsbrev, klik og hold på det, og træk det op på fanen “Primære”. Gmail flytter det nu hen under fanen “Primære”.
3) Derefter vil Gmail spørge dig, typisk med en boks i nederste venstre hjørne af skærmen, om du altid fremover vil have nyhedsbreve fra os til at lande i fanen “Primære” i stedet for “Promoveringer”. Det klikker du så “Ja” til. Det var det, nu lander vores nyhedsbrev fremover i den rigtige fane hos dig.
4) Du kan nu klikke på fanen “Primære” for at vende tilbage til den.

Arkiv for nyhedsbreve

Scroll to Top