Om Søren Lauritzen og Birgitte Coste

Birgitte Coste og Søren Lauritzen

Vi, Søren og Birgitte, er undervisere, skribenter og bevidsthedsguider.

På denne hjemmeside Etbevidstliv.dk tilbyder vi bl.a. uddannelse, kurser og bevidsthedsguidning, som alle har målet bevidstgørelse i form af en bedre livsoplevelse og et bedre liv i praksis.

I vores arbejde ynder vi kærligt provokerende at skubbe til normer, overbevisninger, traditioner og mindsets, så dem, vi er i kontakt med, får helbredt, løftet og udvidet deres bevidsthed og kan skabe sig et bedre liv.

Vi er desuden søskende med et nært og stærkt forhold til hinanden.

Søren Lauritzen

Søren Lauritzen portrætSøren er den nysgerrige forsker med en nærmest leksikal viden inden for personlig udvikling og den menneskelige bevidsthed.

Han har desuden dyb praktisk indsigt i og forståelse for mennesker, og elsker at kombinere sin viden på spændende, nye måder.

Intens personlig udvikling resulterede desuden i, at han fik nogle såkaldte enhedsoplevelser, så hans perspektiv på alting er større end normalt.

Dette bruger han i dag til at hjælpe mennesker til at se dem selv og træffe deres valg baseret på højeste bevidsthedsniveau (autenticitet og kærlighed) frem for begrænsende frygt.

Sørens tilgang til alt er hudløst ærlig, udogmatisk, legende, spontan og præget af kærlig humor, med et skarpt øje for, hvad der virker i en given situation.

Uddannelse og baggrund

Søren er uddannet cand.merc. og arbejdede en del år som projektleder og sparringspartner for ledelsen i et medieselskab. Herefter valgte Søren i flere år at arbejde som selvstændig foredragsholder og coach/bevidsthedsguide i Danmark.

Næste step for Søren var at komme ud globalt, hvorfor han valgte at skrive på engelsk og udgive flere bøger på engelsk. Med projektet “Et bevidst liv” vender han nu opmærksomheden tilbage til Danmark.

Søren har taget uddannelser og dygtiggjort sig inden for: coaching, Enneagrammet, kinesiologi, stressbehandling, psykologi, spiritualitet, allergibehandling, Reiki-healing samt lykke- og bevidsthedsforskning. Han har også Giv Slip Metoden, som han er ved at skrive en bog om.

Birgitte Coste

Birgitte Coste portræt

Birgitte er den skarpe empat med en helt unik kombination af stærk indføling og klar formidling, som hjælper folk til at forstå og sætte ord på, hvad der foregår i dem.

I samme tråd formår hun helt naturligt at optage store mængder af indtryk og information og destillere og formidle essensen af det ‘rent’ og effektivt, så alle kan forstå det. Dette gør hende til en stærk mediator.

Birgittes mindset er fokuseret på det store perspektiv – hvordan vi gennem det at løfte og udvide vores bevidsthed kan lære at fungere optimalt og skabe os det liv, vi ønsker. Birgittes energi er opløftende og kendetegnet ved indfølende accept af dem, hun står over for.

Hendes tilgang er legende kreativ, autentisk og normskubbende – alt sammen krydret med masser af humor.

Uddannelse og baggrund

Birgitte er uddannet antropolog (cand.scient anth.) og arbejdede i en periode med kvalitativ markedsanalyse, inden hun blev selvstændig og mor. Dette fik hende til at vende blikket mod forælder-rollen set i lyset af højere bevidsthed og personlig udvikling. Hun udviklede et internationalt anerkendt website om forældreskab, hvorigennem hun blandt andet coachede internationale kunder i forældre-rollen. Erfaringen med at opbygge effektive websites har hun også brugt professionelt i en periode.

Birgitte er meget belæst inden for spiritualitet og bevidsthed, og hun besidder stor konkret viden om bl.a. personlig udvikling, stress, transcendental meditation, forældreskab og Enneagrammet. Birgitte har en uddannelse i coaching samt Reiki-healing.
 

Mere information om Et Bevidst Liv

FAQ (Ofte stillede spørgsmål) til Birgitte og Søren, Et Bevidst Liv.

FAQ (ofte stillede spørgsmål)

Testimonials og anmeldelser af Et Bevidst Liv.

Testimonials og anmeldelser af Et Bevidst Liv

Gå til Forsiden

Scroll to Top