Aah, foråret fryder! Lad din eventyrlyst blive næret af disse udviklingstilbud (nyhedsbrev #4)

– af Birgitte Coste

Det har været endnu en lang vinter, men nu er foråret er i fuld gang og energien og lysten til at komme ud at opleve nyt, interessant og spændende tager til. Sådan har vi det i hvert fald. Måske har du det også sådan?

Hvis du også kan mærke eventyrlysten boble under overfladen, har vi denne gang flere fine muligheder til dig! Noget af det kan du vinde, noget er til halv pris og endnu andet er gratis. What’s not to like!

Kom med på Krop-Sind-Ånd Helsemesse
– Vind to billetter eller kom ind til halv pris

Efter en sand messe-ørken under corona kan vi endelig igen komme ud og snuse til en masse spændende oplevelser. Krop-Sind-Ånd Helsemessen i Brøndbyhallen 8.-10. april 2022 (åbent fra kl. 10-18) byder på et eldorado af alternative, spirituelle og sundhedsorienterede stande, hvor der er inspiration og nye indtryk en masse. Du kan få prøveture gratis eller for billige penge, købe spændende produkter eller blive inspireret af interessante samtaler, foredrag og minikurser.

Det lyder ret så tillokkende ikke? Og som toppen af kransekagen har du nu mulighed for at tage en god ven eller et kært familiemedlem med under armen og komme gratis ind.

Vi har lige nu en konkurrence kørende på vores Facebook-side, som du kan deltage i. Vi udtrækker 10 vindere på onsdag den 6. april 2022. Så skynd dig ind og vær med. (Du kan finde opslaget på vores Facebook side eller gå direkte til opslaget her).

Krop-Sind-Ånd Helsemesse 2022: Vind to billetter. Et Bevidst Liv

Er du ikke til konkurrencer, har vi også en anden mulighed til dig. Hvis du tilmelder dig Daninfos nyhedsbrev (arrangøren af messen), så kan du få 50% rabat på din entrepris.

Kom med på vores minikursus på helsemessen

Et liv i højere bevidsthed: en praktisk opskrift på det gode liv

Endnu en gang skal vi være workshopholdere på Krop-Sind-Ånd Helsemessen. Vi glæder os sådan til at møde mennesker – måske dig – som har lyst til lege og eksperimentere i det helt særligt kærlige og åbne rum, der opstår, når udviklingsorienterede sjæle mødes.

Workshop Krop-Sind-Ånd Helsemesse: Et liv i højere bevidsthed - en praktisk opskrift på det gode liv. Billede af ahornblade.

Beskrivelsen af vores minikursus lyder således:
“Tænk, hvis der fandtes en nem opskrift på det gode liv. Det gør der heldigvis. Opskriften går bl.a. ud på at lære at bevæge dig fra din daglige (lille) bevidsthed til en højere (større) sjæle-bevidsthed kendetegnet ved glæde, helhed, kærlighed, meningsfuldhed, indre ro og visdom. Når du lever et liv med højere bevidsthed, vil din livsoplevelse være stabilt god og din dagligdag fungere meget bedre.

Dette minikursus er oplevelses-orienteret – et af formålene er, at du oplever en højere bevidsthed, hvor du via et større perspektiv kan afklare problemer, finde løsninger og få indsigter.

Her får du ikke alene værktøjer og overblik, men også helt personlige indsigter og/eller løsninger med hjem til dagligdagen.”

Lyder det som noget for dig?

Så kig forbi i Brøndbyhallen (lokale: Preben Elkjær) lørdag den 9. april 2022 kl. 15.00-16.45.

Det ville glæde os at se dig. 😊

Er du nysgerrig på, hvad en Bevidsthedsguide er og kan?
– Så kom til vores gratis bevidsthedsaftner

Hvis du læste vores sidste nyhedsbrev, så ved du, at vi havde planlagt at starte vores Bevidsthedsguide-uddannelse op i januar 2022. Men endnu en gang spændte corona ben for os, og vi valgte at skubbe uddannelsesopstart til september 2022. Det er vi faktisk glade for nu. September 2022 føles som et bedre tidspunkt at starte på. 10 (maks. 12) mennesker får mulighed for at dele tre år med os i et forløb, som helt sikkert ikke findes noget andet sted i verden. Det bliver fantastisk lærerigt, udviklende og givende. Vi kommer igennem utroligt mange ting på tværs af alle faggrænser, men samtidig bliver det afslappet, legende og sjovt. Vi glæder os enormt!

Hvis du synes, at en helhedsorienteret tværfaglig uddannelse med bevidsthed, det transpersonlige samt personlig og spirituel udvikling i højsædet lyder spændende, så er vores Bevidsthedsguide-uddannelse måske noget for dig.

En Bevidsthedsguide er specialist i bevidsthed og hjælper folk til store, positive forandringer, hurtigt. En Bevidsthedsguide arbejder tværfagligt og bruger indsigter, teori, metoder og teknikker fra bl.a. coaching, psykologi, terapi, krops- og energiarbejde, traumebehandling, healing, kinesiologi, Enneagrammet, psykedelisk forskning, undervisning, mentoring og guidning! Men først og fremmest er en en Bevidsthedsguide autentisk sig selv og bruger det – samt sin bevidsthed – til at hjælpe andre.

Et af de vigtigste formål med uddannelsen er, at du får støtte til og vejledning i at skabe dit optimale personlige og professionelle liv allerede mens du går på uddannelsen. Det handler især om, du lærer at leve autentisk på alle områder i dit liv … og hvis du vil, hjælper andre ud fra det – i mange tilfælde ved at lære dem at gøre det samme.

Har du lyst til et kig ind i en Bevidsthedsguides verden og få en smagsprøve på, hvad en Bevidsthedsguide er og kan, så deltag i en af vores gratis bevidsthedsaftner.

Den næste bevidsthedsaften hedder “Skab bevidsthedsrevolution og lev mere autentisk
– Få en smagsprøve på, hvad en Bevidsthedsguide kan!”
og finder sted den 13. april 2022 fra kl. 18.00-21.00.

Der er et begrænset antal pladser, så kontakt os via e-mail eller telefon/SMS for at melde dig til. Få ord, som f.eks. “Jeg kommer med” er nok.

Gratis bevidsthedsaften: Skab bevidsthedsrevolution og lev mere autentisk. Få en smagsprøve på, hvad en Bevidsthedsguide kan! Billede af mand, der springer ud fra klippe.

Læs mere om, hvad denne næste bevidsthedsaften går ud på her

Det er gratis, helt uforpligtende og garanteret også rigtig hyggeligt.

Hvis du ikke lige kan komme den 13. april, så er der måske en anden, du kan deltage i. De næste par måneder har vi bevidsthedsaftner ca. hver 14. dag. Datoerne er:

27. april 2022, kl. 18.00-21.00
11. maj 2022, kl. 18.00-21.00
25. maj 2022, kl. 18.00-21.00
15. juni 2022, kl. 18.00-21.00

Møderne (og til efteråret også uddannelsen) finder sted i København NV på adressen:

Rytterbakken 2, 3.
2400 København NV.

N.B.: Google Maps har desværre ofte svært ved at finde adressen. Rytterbakken er en lille tværvej (hvor der ikke kan køre biler) mellem Møntmestervej og Rentemestervej. Så hvis du f.eks. søger efter Møntmestervej, burde du også kunne se Rytterbakken.

Hvis du vil melde dig til info-mødet eller blot vil høre mere om uddannelsen, så tøv ikke med at kontakte os – enten via email eller telefon/SMS:
 

Vi glæder os til at se dig. 😊

Mange kærlige hilsner
Birgitte Coste og Søren Lauritzen

 

 

Tanker, forslag og feedback?
Svar blot på dette nyhedsbrev eller skriv til os på: info@etbevidstliv.dk

Kender du nogen, der også ville have glæde af dette nyhedsbrev?
Så send det gerne videre til dem. Hvis vi kan skabe glæde og værdi hos andre, er det jo dejligt. I kan evt. tilføje, at man kan melde sig til nyhedsbrevet i højre kolonne på en hvilken som helst side på www.etbevidstliv.dk.

Vil du læse flere nyhedsbreve?
Så hop hen til vores nyhedsbrevsarkiv, hvor du vil kunne finde alle vores nyhedsbreve.

Vil du læse mere om uddannelsen?
• Hovedsiden for uddannelse: Bevidsthedsuddannelse – Vejen til et godt liv

Hvad er en Bevidsthedsguide? (for dig, som vil have den korte version)
Hvad er en Bevidsthedsguide? (for dig, som vil have en uddybende beskrivelse)

Uddannelsen til Bevidsthedslærer (hvad går den ud på, og er den mon noget for dig?)

Bevidsthedsrevolution (hvad er det, og hvorfor er det vigtigt?)

Scroll to Top