Bliv Bevidsthedsudforsker
– Spændende kursus i personlig udvikling i København

Kursus i personlig udvikling: Bevidsthedsudforsker. Selvstændigt kursus af 3 efter middage, hvor du udforsker 3 forskellige emner, du selv vælger. Et Bevidst Liv.

– Er du nysgerrig på hvem du er, og vil du gerne leve mere autentisk?
– Kunne du godt tænke dig at opleve mere kærlighed, indre ro, glæde, frihed, humor, balance,
helhed og mening?
– Ønsker du hurtig afklaring af bl.a. udfordringer, problemer, valg og mål?
– Er du tiltrukket af udforskning af bevidsthed, samtidig med at du gerne vil se konkrete forbedringer i din dagligdag?

… Så er vores helhedsorienterede og tværfaglige Bevidsthedsudforsker-kursus sikkert noget for dig!

Vores Bevidsthedsudforsker-kursus (af tre eftermiddage eller aftner, der kan ligge næsten nårsomhelst, vi sammen kan få det til at passe) indeholder en unik kombination tværfaglig bredde samtidig med at det er effektivt og super personligt. På dette kursus vil du få mulighed for at udforske og afklare i alt tre forskellige emner, som er vigtige i dit liv lige nu. Det kan være emner, du er nysgerrig på, vil afklares med eller blive bedre til at håndtere i din dagligdag.

Du vil således ikke blot få vigtige indsigter og aha-oplevelser på kurset, du vil også få konkrete, praktiske redskaber med hjem til hverdagen. På denne måde er kurset super personligt, praktisk og ikke mindst potentielt livsforandrende.

Derudover vil du også få en forsmag på, hvordan man kan leve et vedvarende autentisk, afklaret, meningsfyldt og fredfyldt liv. Du vil få indblik i den verden, som vi (Birgitte og Søren) lever i til dagligt – en verden hvor vi lever med et effektivt og praktisk mindset af højere bevidsthed, som vi kalder Helhedshedsforståelsen.

Helhedshedsforståelsen er en måde at anskue sig selv, andre, verden og livet på, og som danner et praktisk bindeled mellem vores højere, vise bevidsthed og den praktiske dagligdag. Med andre ord, når du først har integreret Helhedshedsforståelsen i din bevidsthed, så vil din dagligdag blive nemmere og mere overskuelig – og prioriteter vil være åbenlyse, ligesom valg vil være lettere at foretage.

De kraftfulde mikrohold

Vi kører kurset med et mikrohold på kun to deltagere, dig og en makker (tag meget gerne en ven med; kan du slet ikke finde nogen, så skal vi nok gøre vores bedste for at hjælpe med at finde en makker – du kan også få os helt for dig selv, det er bare dyrere). Mikrohold giver en fantastisk mulighed for at arbejde dybt og individuelt samtidig med, at der er god dynamik i flowet. Vi elsker at arbejde med mikrohold: det er sjovt, personligt og super effektivt!

Hvordan vi arbejder

Vi arbejder legende, intuitivt, tværfagligt og helhedsorienteret og anvender viden, redskaber og metoder fra mange forskellige retninger, bl.a.:

• Psykoterapi, coaching, mentoring, konflikthåndtering, parterapi og Enneagrammet

• Krops- og energiarbejde, kinesiologi, tapping, healing og traumebehandling

• Intuitivt arbejde, bevidsthedsforskning, transpersonlig psykologi og psykedelisk forskning

Eksempler på emner, du kan arbejde med

Emner du kan vælge at arbejde med kan f.eks. være:

– Identitet og autenticitet: hvem er jeg?
– Ego: hvad er det, og hvordan håndterer jeg det mest optimalt?
– Sjælegenkendelse: hvordan og hvornår følger jeg min sjæl?
– Helhedsfusion: fokus på integration af hele dig – krop, tanker, følelser, energi og ånd.
– Del-selver og skyggesider
– Valg og fokus i livet
– Kærlighed og parforhold
– Konflikthåndtering
– Vilje og vedholdenhed
– Overbevisninger og andre ‘stopklodser’
– Behov: hvad de er, og hvordan man håndterer dem
– Ansvar og livsoplevelse: nøglerne til et godt liv
– Stress: lær at håndtere det
– Følelser: Hvad er det og hvordan håndterer man dem?
– Økonomi, karriere og dagligdagen: hvad og hvordan prioriterer jeg?

Ovenstående er en ikke-udtømmende liste. Har du selv andre emner, som er relevante for dig, er du meget velkommen til at vælge dem.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage. Det kræver blot et positivt, åbent mindset og en lyst til personlig forandring.

Hvor foregår det?

Kurset foregår i København NV.

Hvornår finder det sted?

Kurset afholdes løbende. Vi finder en dato sammen.

Hvor langt er kurset?

Kurset består af tre eftermiddage (eller aftner) af en varighed på op til tre / tre en halv time pr. gang.

Hvad koster det?

Pris pr. person pr. kursus (3 eftermiddage eller aftner) i alt ved hold på to personer: 3.600 kr.
Enekursus (hvis du vil have os helt for dig selv): 6.600 kr.

Tag Bevidsthedsudforsker-kurset som selvstændigt kursus eller som første del af bevidshedsuddannelsen

Bevidsthedsudforsker-kurset er et selvstændigt kursus, men er samtidig også en del af intro-niveauet på vores bevidsthedsuddannelse. Det vil sige, at når du gennemfører kurset, får du automatisk adgang til næste niveau på uddannelsen: basis-niveauet med bevidsthedscoach-uddannelsen.

Du er dog meget velkommen til at tage lige så mange Bevidsthedsudforsker-kurser, Bevidsthedspilot-kurser og Bevidsthedseventyrer-kurser, som du har lyst til. Vi anbefaler faktisk, at man tager flere kurser på intro-niveauet for at blive godt rustet til basis-niveauet.

Er du i tvivl om, hvilket kursus du skal tage?

Vi har på vores intro-niveau flere kurser: Bevidsthedsudforsker, Bevidsthedspilot og Bevidsthedseventyrer. Bevidsthedsudforsker og Bevidsthedspilot er adgangsgivende til basis-niveauet på uddannelsen.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal tage et Bevidsthedsudforsker-kursus, et Bevidsthedspilot-kursus og / eller et Bevidsthedseventyrer-kursus kan du prøve at mærke efter, hvad der i det følgende tiltrækker dig mest lige p.t.:

– “Jeg er meget interesseret i det alternative, og synes alt er super spændende. Jeg har lige nu ikke behov for dybgående personlig vejledning, men vil gerne snuse til en masse forskelligt, prøve så meget af som muligt og få forskellige redskaber med hjem, som jeg kan bruge i min dagligdag.” Er dette dig, vil vi anbefale Bevidsthedseventyrer-kurset!

– “Jeg er super nysgerrig på mange ting og vil gerne udforske så dybt og individuelt som muligt på kortest tid. Jeg er lærenem og hurtig til at få mine personlige indsigter og svar og er derefter klar på noget nyt.” Er dette dig, så vil vi anbefale Bevidsthedsudforsker-kurset (kurset på denne side)!

– “Jeg har et eller flere områder, som fylder meget i mit liv, og som jeg har brug for gå rigtig i dybden med og lære at navigere i og håndtere i mit liv.” Er dette dig, så vil vi anbefale Bevidsthedspilot-kurset!

Vi glæder os til at se dig.

Mange kærlige hilsner
Søren og Birgitte

 

Vores kurser

Halvdagskursus i personlig udvikling i København med Birgitte Coste og Søren Lauritzen. Et Bevidst Liv.
Spændende halvdagskursus:
Lev mere i højere bevidsthed og skab et bedre liv.
Kursus i personlig udvikling: Bevidsthedseventyrer. Spændende weekendkursus med udforskning af udvalgte alternative, tværfaglige metoder og teknikker. Et Bevidst Liv.
Bliv Bevidsthedseventyrer: Spændende weekendkursus med udforskning af udvalgte alternative, tværfaglige metoder og teknikker.
Kursus i personlig udvikling: Bevidsthedspilot. Selvstændigt kursus af 3 eftermiddage, hvor du lærer at navigere i et selvvalgt vigtigt emne i dit liv. Et Bevidst Liv.
Bliv Bevidsthedspilot Selvstændigt kursus af 3 eftermiddage, hvor du lærer at navigere i et selvvalgt vigtigt emne i dit liv.

Gå til Forsiden

Scroll to Top