Blog for personlig udvikling

Dette er vores blog. Nu er bloggen stadig helt spæd, men med tiden vil du kunne finde masser artikler om alt muligt inden for personlig udvikling. Vi glæder os til at udbygge siden og give dig masser læsestof og ikke mindst masser af stof til eftertanke. Kig forbi en gang imellem.

De 10 regler for det at være menneske

Af Birgitte Coste

Leder du også efter de ultimative spilleregler i livet, som leder til glæde, kærlighed, mening, helhed og indre ro? Så har jeg her ikke alene et sæt spilleregler, men hele to.

God fornøjelse

Opmuntring i en corona-tid
– Vend dig mod lyset og giv dine spørgsmål et lille twist

Af Birgitte Coste

Denne corona-tid skaber grobund for mange grublerier, spørgsmål og frygt.

Se hvordan du kan vende dine spørgsmål om og ikke alene løfte dit humør, men også din bevidsthed.

Hvad er bevidsthed og hvorfor er det så vigtigt? – Det STORE billede (overordnet)

Af Søren Lauritzen

Hvad er bevidsthed? Jo, set med vores øjne er det noget af det vigtigste overhovedet. Måske endda DET vigtigste. Men hvorfor? Få svaret på dette og flere andre spørgsmål i denne artikel.

Velkommen til etbevidstliv.dk

Sørens og Birgittes velkomstartikel. Om hvad vi kan tilbyde, og hvad vi står for. Og få samtidig svaret på,  hvorfor sandhed og bevidsthed er så umådeligt vigtigt.

Vi danskere er som vi er (frihedselskende, næstekærlige individualister), og det er en god ting, ikke mindst i en krise som nu

Af Søren Lauritzen

Om os danskere og vores kultur og de valg vi har truffet i relation til corona-krisen, samt om helhed, accept, balance, autenticitet og mere til, herunder hvad der VIRKER i forhold til hvad der ikke gør.

Et lille værktøj til store valg (og små)

Af Søren Lauritzen

Et enkelt og effektivt værktøj, som du kan bruge til at træffe valg med.

Efteråret er på vej, og vi tror, vi skal tage mere tøj på, men måske er det tid til at smide det?

Af Birgitte Coste

Smid tøjet, efteråret er på vej! Ja, det lyder tosset, men i overført betydning er det måske ikke helt ringe endda? Måske handler det hele blot om at give slip, så det kun er det-som-er, der er tilbage.